Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Ce a tinut sa precizeze patronul RCS dupa inregistrarea aparuta recent

Ce a tinut sa precizeze patronul RCS dupa inregistrarea aparuta recent

Autor:

Dupa ce fostul presedinte Basescu a negat categoric varianta de a se fi intalnit, la Oradea, alaturi de ginerele sau, Radu, cu patronul RCS&RDS, cum s-a interpretat din directia postului TV, dupa difuzarea, la Antena 3, a unei inregistrari in care Teszari ii mentiona lui Ioan Bendei de vizita lui “nea Traian”, afaceristul a facut unele precizari.

 

Reactia lui Teszari fata de “speculatiile vehiculate in spatiul public in ultimele zile”, cum sunt ele considerate intr-un comunicat, au fost publicate pe site-ul digi24.ro si suna astfel:

„1. Pe domnul presedinte Traian Basescu nu l-am cunoscut niciodata, nu l-am intalnit, n-am participat la nicio intalnire, publica sau privata, reuniune sau orice alt eveniment unde domnia sa sa fie prezent. N-am vorbit la telefon, n-am comunicat prin mail sau sms. Nu cunosc pe nimeni din familia sa. N-am comunicat cu domnia sa nici prin intermediari, prieteni sau cunostinte.

2. Intrucat din conversatia mea cu domnul Ioan Bendei au fost extrase prenume si asociate eronat, precizez ca vorbeam despre domnul Sirian Traian, asociat-fondator RCS din anul 1994 si despre fiul acestuia – Sirian Radu (Raducu).

Consider ca aceste conversatii au fost prezentate in spatiul public in mod trunchiat, schimbandu-li-se contextul real. In acest fel, opinia publica a fost indusa in eroare.
Zoltan Teszari”.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!