Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Ce a scos la lumina autopsia in cazul primarului gasit mort

Ce a scos la lumina autopsia in cazul primarului gasit mort

Autor:

Ioan Rusu a avut parte de un sfarsit de o cruzime greu de imaginat, din cate o confirma nu doar imaginile de la locul in care a fost gasit fara viata, ci si rezultatele autopsiei. Au fost opt lovituri de cutit care l-au doborat pe fostul primar din Lunca Muresului.

 

crima2 350x232 Ce a scos la lumina autopsia in cazul primarului gasit mortIn timpul ce familia si colegii inca fac eforturi in a accepta faptul ca Ioan Rusu a plecat dintre cei vii, anchetatorii se straduiesc sa puna cap la cap elementele care sa duca in primul rand la gasirea autorului agresiunii asupra fostului primar din Lunca Muresului, pentru a afla, in cele din urma, si care a fost motivul pentru care a fost ucis fostul edil al localitatii din judetul Alba.

Si spunem a fost omorat pentru ca aceasta este principala ipoteza pe care merg anchetatorii care se ocupa de cercetarile in dosarul deschis in urma descoperirii, la primele ore ale zilei de duminica, a trupului fara viata al politicianul in varsta de 64 de ani, gasit cu gatul taiat, in apropierea masinii sale.

Catre aceasta varianta conduc in mare parte rezultatele autopsiei, etapa in urma careia s-au numarat leziunile gasite pe trupul politicianului PSD si s-a stabilit faptul ca “este vorba despre moarte violenta, prin aplicarea mai multor lovituri de cutit, in zona superioara a corpului – abdomen, torace si gat”, din cate a precizat prim-procurorul Parchetului de pe langa Tribunalul Alba, pentru Alba 24. Totodata, au avut loc deja mai multe audieri, tot in incercarea de a da de urma faptasului.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!