AcasăNewsCe a scos la lumina autopsia in cazul primarului gasit mort

Ce a scos la lumina autopsia in cazul primarului gasit mort

Ioan Rusu a avut parte de un sfarsit de o cruzime greu de imaginat, din cate o confirma nu doar imaginile de la locul in care a fost gasit fara viata, ci si rezultatele autopsiei. Au fost opt lovituri de cutit care l-au doborat pe fostul primar din Lunca Muresului.

In timpul ce familia si colegii inca fac eforturi in a accepta faptul ca Ioan Rusu a plecat dintre cei vii, anchetatorii se straduiesc sa puna cap la cap elementele care sa duca in primul rand la gasirea autorului agresiunii asupra fostului primar din Lunca Muresului, pentru a afla, in cele din urma, si care a fost motivul pentru care a fost ucis fostul edil al localitatii din judetul Alba.

Si spunem a fost omorat pentru ca aceasta este principala ipoteza pe care merg anchetatorii care se ocupa de cercetarile in dosarul deschis in urma descoperirii, la primele ore ale zilei de duminica, a trupului fara viata al politicianul in varsta de 64 de ani, gasit cu gatul taiat, in apropierea masinii sale.

Catre aceasta varianta conduc in mare parte rezultatele autopsiei, etapa in urma careia s-au numarat leziunile gasite pe trupul politicianului PSD si s-a stabilit faptul ca „este vorba despre moarte violenta, prin aplicarea mai multor lovituri de cutit, in zona superioara a corpului – abdomen, torace si gat”, din cate a precizat prim-procurorul Parchetului de pe langa Tribunalul Alba, pentru Alba 24. Totodata, au avut loc deja mai multe audieri, tot in incercarea de a da de urma faptasului.

1.004 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger