AcasăNewsCe a primit cadou Traian Basescu, de ziua sa, de la PDL-istii...

Ce a primit cadou Traian Basescu, de ziua sa, de la PDL-istii sai!

Alesii PDL i-au daruit presedintelui Traian Basescu, cu ocazia zilei de nastere, un tablou reprezentand Portul Anvers, unde in perioada 1987-1989, seful statului a fost sef al Agentiei Navrom.

Traian Basescu i-a invitat joi pe parlamentarii PDL, UNPR si ai minoritatilor nationale la Vila Lac 1, in cadrul unei intalniri dedicate zilei de nastere a presedintelui, care vineri, 4 noiembrie, implineste 60 de ani.

Grupul deputatilor PDL i-a oferit presedintelui Traian Basescu un „tablou marinaresc” reprezentand Portul Anvers.

„Au fost urari, s-au discutat probleme in viitor ale Romaniei, pe plan international si cu presedintele Traian Basescu, dar si intre europarlamentari, deputati si senatori. Cred ca ar trebui ca presedintele Basescu sa aiba lunar o zi de nastere, ar fi benefic pentru partid, pentru ca exista un moment de comunicare astfel”, a spus Silviu Prigoana la iesirea de la intalnire.

Printre altele, Traian Basescu a primit cadou si o sticla d whiskey din partea uneia dintre admiratoarele sale careia i-a fost permisul accesul la Vila Lac 1, in timpul intalnirii pe care seful statului o avea cu alesii democrat-liberali.

„Din presa am aflat si eu ca domnul presedinte este mare amator de whisky, si mie imi place whisky-ul foarte mult si m-am gandit sa-i ofer acest cadou”, a spus femeia.

 

author avatar
Ciprian Purice
285 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger