AcasăNewsCe a facut Maria Olaru ca sa-si vanda cartea

Ce a facut Maria Olaru ca sa-si vanda cartea

Razboi pe fata in gimnastica romaneasca. O banala lansare de carte a scos la iveala reminiscentele de la Deva ale unor mari campioane.

Maria Olaru i-a descris pe antrenorii Octavian Bellu si Mariana Bitang fix asa cum i-a simtit ea in anii cand era gimnasta. Batai, jigniri si injuraturi, asta se regaseste in autobiografia Mariei, o carte care, credem noi, ar trebui privita ma degraba prin prisma unei extraordinare strategii de marketing.

Ca reactie la aceste dezvaluiri, Antena 3 ne-a aratat, marti seara, cum se spala cadavrele. In studio la Mihai Gadea, altfel un personaj recunoscut pentru impartialitatea de care nu da dovada, au fost prezente fostele campioane Catalina Ponor, Corina Ungureanu, Sandra Izbasa si Monica Rosu.

Corina Ungureanu afirma ca nu are habar despre ce vorbeste Olaru. Nici vorba de batai sau jigniri din partea onorabililor Bellu si Bitang: „Cine esti tu, Marie? Esti una dintre noi, ai aruncat o galeata cu ce vrei tu. Nu ma regasesc in cartea ei, isi atribuie niste merite fara a fi ale ei. Cei doi antrenori ne-au fost ca niste parinti. Eu am cerut sa fiu mutata din camera cu ea. Ma agasa. Ea era diferita. Noi am acceptat-o asa cum era. Nu mi-a venit sa cred, ce caut eu in povestile alea?! Am fost jignita, am fost facuta lasa, mincinoasa. M-a pus intr-o postura jenanta! Comunicarea mea cu Maria era foarte limitata. Eu vorbeam si ea tacea”. Lasa ca a vorbit destul Inalbitorul Minune, a stiut ce sa spuna.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
1.966 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger