Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Ce a anuntat Tariceanu dupa protestul din Parlament

Ce a anuntat Tariceanu dupa protestul din Parlament

Autor:

Dupa cum era de asteptat, incidentul din ziua precedenta, de pe holurile Palatului Parlamentului, nu a fost trecut vederea de catre alesii neamului.

 

tariceanu 720x485 Ce a anuntat Tariceanu dupa protestul din ParlamentPresedintele Senatului anunta ca se face o analiza asupra masurilor ce s-ar putea lua pe fondul acestei situatii. Al doilea om in stat a adus in discutie, joi, de la Parlament, faptul ca secretariatele generale de la ambele Camere ar urma “sa faca propuneri impreuna cu Comisiile de resort si vom vedea”.

Totodata, s-ar putea sa apara reguli noi si pentru ziaristii acreditati la Parlament. “In final o sa trebuiasca sa existe si anumite reguli in ceea ce va priveste (pe jurnalisti-n.n) […] nu cred ca trebuie sa vina toti cameramanii cu camerele peste noi, sa ne imbranceasca, ca sa ne forteze sa dam declaratii”, a sustinut Calin Popescu Tariceanu.

Amintim ca in cursul zilei precedente, mai multe persoane ajunse pe holurile Parlamentului – cu bannere si mesaje scandate – au protestat chiar in timp ce premierul Dancila se adresa senatorilor si deputatilor, anuntand stadiul pregatirilor pentru preluarea la inceputul anului viitor, de catre Romania, a presedintiei Consiliului Uniunii Europene.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!