AcasăNewsCe a anuntat inainte de "vizita" de vineri a premierului Dancila la...

Ce a anuntat inainte de „vizita” de vineri a premierului Dancila la Cotroceni

Daca tot a tacut atat, Klaus Iohannis ar face bine sa persevereze in ”silenzio stampa” pana se mai aseaza lucrurile

Urmeaza runda a doua de discutii pe care Klaus Iohannis o va avea, de aceasta data cu Viorica Dancila, in intentia declarata a acestuia  de a „media” intre BNR si Guvern, pe fondul declaratiilor din ultima perioada.

La doua zile, practic, de cand discutase la Cotroceni cu primii doi oameni din cadrul Bancii Nationale, guvernatorul Isarescu si prim-viceguvernatorul Georgescu, Klaus Iohannis urmeaza sa discute cu premierul Dancila. De aceasta data vineri, odata ce aceasta va reveni din vizita in Israel. „Maine ma viziteaza dna Dancila si sper ca intr-un viitor foarte apropiat, poate dupa vacanta de 1 mai, sa se inteleaga cele doua parti direct, sa se intalneasca si sa clarifice problemele”, a declarat Iohannis, dand de inteles ca nu vrea sa mai vada „abordari contondente intre doua entitati importante din structura statului”.

Cat despre asa-zisele stenograme ale discutiilor cu premierul, aparute recent in presa, Iohannis a replicat razand: „discutii telefonice au fost, dar am urmarit cu amuzament acele asa-numitele stenograme, care stenograme arata mai degraba ce si-ar fi dori pesedistii sa se fi discutat, decat ce s-a discutat”.

131 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger