Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » CCR se plange, Livia Stanciu e in zen

CCR se plange, Livia Stanciu e in zen

Autor:

La numai cateva ore dupa ce judecatorii CCR au anuntat ca au decis, in unanimitate, sa sesizeze toate forurile europene competente pe seama ”atacurilor virulente” cu care se confrunta Curtea dupa decizia legata de revocarea lui Kovesi, Livia Stanciu a facut opinie separata: a decis ca ea nu se simte atacata.

 

Livia Stanciu CCR se plange, Livia Stanciu e in zen

Fosta sefa ICCJ isi schimba la comanda starea

CCR preciza marti seara ca va aduce la cunostiinta Comisiei de la Venetia, a  Secretarului General al Consiliului Europei si a presedintelui Conferintei Curtilor Constitutionale Europene modul in care ”reprezentanti ai unor institutii si partide au discreditat si delegitimat autoritatea Curtii”. ”Au fost facute chiar indemnuri adresate populatiei si Presedintelui statului sa nu respecte si sa nu puna in aplicare decizia CCR privind cererea de solutionare a conflictului juridic de natura constitutionala intre Ministrul Justitiei, pe de o parte, si Presedintele Romaniei, pe de alta parte, in principal, si intre Guvernul Romaniei si Presedintele Romaniei, in subsidiar. Plenul CCR a considerat ca aceste actiuni sunt de natura sa puna in pericol democratia, statul de drept si functionarea justitiei constitutionale”, reclama judecatorii CCR in sesizare. Desi demersul a fost asumat initial de toti cei noua judecatori, Livia Stanciu s-a sucit peste noapte si a cerut, ieri, sa se consemneze faptul ca ea nu este de acord cu cele cuprinse in comunicatul dat cu o seara inainte, respectiv nici cu sesizarea forurilor europene. Colegii ei au luat foc si i-au explicat razgandacei Stanciu ca nu se mai poate reveni asupra unui lucru deja votat in plenul CCR, ca urmare trebuie sa se considere si ea atacata, vrea – nu vrea.


3 comentarii to CCR se plange, Livia Stanciu e in zen

  1. Marianus

    Pe doamna asta, nu o i-a nimeni la intrebari vis a vis de “parteneriatul de nadejde” cu DNA?

  2. Mitica Goarna

    Sunt multi magistrati care ar trebui supusi unui examen psihiatric!

  3. ??????

    CCR s-a pronunțat despre o hotărâre a CSM în domeniul răspunderii discipinare , pentru care competențele de soluționare a contestațiilor sunt atribuite prin Constituție instanțelor de la ÎCCJ ?


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!