AcasăNewsUPDATE. CCR, inca o amanare in cazul sesizarii pe completurile specializate

UPDATE. CCR, inca o amanare in cazul sesizarii pe completurile specializate

Judecatorii CCR vor intra in sedinta decisiva a doua zi dupa citirea MCV

UPDATE: CCR-ul nu a luat nici luni o decizie in privinta sesizarii lui Iordache, noul termen la care s-ar putea da pronuntarea in cazul de fata fiind stabilit pentur inceputul lunii viitoare, mai exact pe 5 iunie.

Dupa trei amanari, judecatorii constitutionali s-ar putea pronunta in cursul acestei zile asupra sesizarii formulate de catre social-democratul Florin Iordache, la momentul in care a detinut prerogativele de presedinte al Camerei, in locul lui Liviu Dragnea.

Este vorba despre o cerere de solutionare a conflictului juridic de natura constitutionala intre Inalta Curte de Casatie si Justitie, pe de o parte si Parlamentul Romaniei, pe de alta parte, in privinta completurilor de trei judecatori, specializate in fapte coruptie de la Inalta Curte.

Sesizarea – care urmeaza sa fie discutata in sedinta de plen a CCR de luni – a fost inaintata in 25 martie, cand Iordache ii tinea locul lui Dragnea, acesta din urma fiind in spital.

191 afisari

2 COMENTARII

  1. Nu puteți, mă, să ziceți actualizare în loc de update? Papagalilor! Și ne mai căcăm pe noi, că apărăm țara, limba, neamul, că vrem demnitate. E plină presa de englezisme și de snobi.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Din aliaţi, duşmani? Nicolae Ciucă a anunţat ce s-ar putea întâmpla între el şi Marcel Ciolacu la alegerile prezidenţiale 2024

Președintele Senatului, Nicolae Ciucă, susține că trebuie găsită cea mai bună soluție pentru problemele actuale din România.Asta ar însemna, conform liderului liberal, inclusiv o...

Vânt puternic în mai multe zone din țară. Avertizare de la ANM – HARTA/Cum va fi vremea în București

Vântul va avea intensificări, vineri, în cea mai mare parte a țării. Rafalele vor fi mai puternice la munte, în zona înaltă. Meteorologii au...
proger