Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » CCR da unda verde DNA pentru Belina

CCR da unda verde DNA pentru Belina

Autor:

Hotararile de Guvern sunt acte administrative, nu au calitatea de lege si deci pot fi anchetate de DNA – a decretat CCR, respingand astfel solicitarea depusa de Calin Popescu Tariceanu. in cazul Belina.

 

valer dorneanu CCR da unda verde DNA pentru Belina

CCR-ul prezidat de Valer Dorneanu i-a tratat cu refuz de aceasta data pe Dragnea si Tariceanu

Dupa cum se stie, presedintele Senatului a reclamat la Curtea Constitutionala existenta unui conflict juridic intre Guvern si DNA, aparut ca urmare a anchetarii modului in care parti din insula Belina si bratul Pavel au trecut din proprietatea statului in aceea a Consiliului Judetean Teleorman. Judecatorii constitutionali au respins insa sesizarea si asta pe motiv ca o hotarare de guvern este un act administrativ, ”nu o exprimare a vointei politice” – ceea ce inseamna ca DNA poate ancheta penal o HG. Luata in unanimitate de judecatorii CCR, decizia il contrazice flagrant pe ministrul Justitiei, Tudorel Toader – cel care a sustinut in fata Curtii ca DNA nu are competenta de a ancheta legalitatea adoptarii unei hotarari de guvern. Pus la curent cu hotararea CCR, Liviu Dragnea s-a abtinut de la orice reactie ”la cald”. ”Nu am citit. Nu vreti sa vedem comunicatul?”, a temperat liderul PSD curiozitatea ziaristilor, asigurandu-si astfel ragazul necesar unei replici cat mai bine gandite, data fiind situatia.


1 Comentariu la CCR da unda verde DNA pentru Belina

  1. Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul

    JUSTIȚIA 8 DUMNEZEU 8; Justiție 12 HRISTOS 12; JUSTIȚIE 14 MARIA 14; JUSTIȚIA 8/13 TIȘBITUL 8/13; JU.STIȚI.A. JU-Judecata, STIȚI-Tișbitul, A-Alb. Judecata albă a Lui Hristos și Tișbitul. Acestea sînt numerele literelor și laturilor numelor divine împreună cu definiția, prin care a fost creată Instituția Statului, JUSTIȚIA.
    Judecata albă NU e aplicată corect în toate țările.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!