Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » CCR amana pana pe 20 mai decizia in cazul completurilor speciale

CCR amana pana pe 20 mai decizia in cazul completurilor speciale

Autor:

Curtea Constitutionala a stabilit un nou termen la care ar urma sa se pronunte in cazul sesizarii pe care a formulat-o social-democratul Florin Iordache, in privinta completurilor speciale in materie de coruptie.

 

ccr 720x479 CCR amana pana pe 20 mai decizia in cazul completurilor specialeConcret, a dispus o noua amanare, a treia, in acest caz, pana luna viitoare. In sedinta de vineri, 19 aprilie, Plenul Curtii Constitutionale “a reluat deliberarile asupra cererii formulate de presedintele Camerei Deputatilor de solutionare a conflictului juridic de natura constitutionala dintre Inalta Curte de Casatie si Justitie, pe de o parte, si Parlamentul Romaniei, pe de alta parte, constand, in esenta, in refuzul explicit al Inaltei Curti de Casatie si Justitie de a aplica o lege adoptata de Parlament si a dispus amanarea pronuntarii pentru data de 20 mai 2019”, s-a comunicat din directia CCR.

Tot pe 20 mai are loc un nou termen in procesul lui Liviu Dragnea, cel al angajarilor considerate fictive de la Protectia Copilului Teleorman.

Amintim ca sesizarea catre CCR a fost formulata in perioada in care deputatul Iordache, fost ministru al Justitiei, a preluat atributiile lui Liviu Dragnea in fruntea Camerei Deputatilor, seful PSD fiind in spital.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!