Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » CCR amana din nou decizia in cazul sesizarii privind protocoalele cu SRI

CCR amana din nou decizia in cazul sesizarii privind protocoalele cu SRI

Autor:

Asteptati sa se pronunte, marti, in privinta sesizarii adresate Curtii de conducerea Camerei Deputatilor, in urma cu doua luni, judecatorii CCR transmit ca mai au nevoie de timp pana sa ajunga la o concluzie, drept urmare decizia s-a amanat din nou, de aceasta data cu doua zile.

 

ccr 350x233 CCR amana din nou decizia in cazul sesizarii privind protocoalele cu SRI

Nu e prima amanare in acest caz

Dupa sedinta de plen din 11 decembrie, institutia a transmis oficial, intr-un comunicat, faptul ca, “avand nevoie de timp pentru a delibera, a dispus amanarea pronuntarii la data de 13 decembrie 2018”.

Speta in cauza vizeaza cererea de solutionare a “conflictului juridic de natura constitutionala dintre Ministerul Public – Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, pe de-o parte, si Parlamentul Romaniei, Inalta Curte de Casatie si Justitie si celelalte instante judecatoresti, pe de alta parte”. Mai exact plangerea inaintata de catre Florin Iordache, pe 8 octombrie –  zi in care Liviu Dragnea i-a delegat atributiile in fruntea Camerei Deputatilor – cu referire la semnarea celor doua protocoale intre Parchetul General si Serviciul Roman de Informatii.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!