AcasăNewsCCR a admis sesizarea Guvernului in privinta respingerii revocarii lui Kovesi

CCR a admis sesizarea Guvernului in privinta respingerii revocarii lui Kovesi

Și ministrul Justiției declară război CCR! Troica Iohannis-Orban-Predoiu pune bocancul pe grumazul Curții Constituționale a României!

In cadrul sedintei de plen de miercuri, magistratii Curtii Constituionale au dat dreptate Guvernului, admitand sesizarea depusa dupa ce presedintele a refuzat propunerea ministrului Justitiei de a o revoca de la sefia DNA-ului pe Laura Codruta Kovesi.

In asteptarea mai multor detalii dinspre CCR cu privire la hotararea pronuntata in urma cu scurta vreme, despre care s-a aflat pe surse, va spunem ca decizia Curtii vine pe cererea „de solutionare a conflictului juridic de natura constitutionala intre ministrul justitiei, pe de o parte, si Presedintele Romaniei, pe de alta parte, in principal, si intre Guvernul Romaniei si Presedintele Romaniei, in subsidiar” si va amintim ca Tudorel Toader insusi a mers la CCR pentur a sustine sesizarea depusa dupa ce Klaus Iohannis a iesit public si a anuntat ca nu o va revoca pe sefa DNA.

155 afisari

3 COMENTARII

  1. Apreciați că după o astfel de decizie, în care CSM este exclus din speță, judecătorii de la CCR ar trebui să își depună mandatele la Cotroceni ?

  2. Foștii colaboratori ai securității de la CCR considerați că ar trebui să demisioneze ?

  3. Remarcați și că pe vremea lui Ceaușescu ăia de-ai securității făceau ceea ce zicea Ceușescu, ca după 1989 să procedeze în mod contrar la deciziile președinților care nu erau „de-ai lor”?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger