AcasăNewsCazul Vasile Turcu: se repeta scenariul Erbasu?

Cazul Vasile Turcu: se repeta scenariul Erbasu?

Ieri, omul de afaceri Vasile Turcu a fost internat in stare grava la spitalul Floreasca din Capitala dupa ce a incercat sa se sinucida prin spanzurare. La inchiderea editiei, starea acestuia se inrautatise considerabil. Fostul actionar de la FC Dinamo, a lasat si un bilet de adio in care, spun politistii, explica de ce a ales sa se sinucida. Tragica decizie a omului de afaceri se pare ca a fost luata in urma unor probleme financiare majore. Se vorbeste ca patronul Romconstruct (firma care a reabilitat Arcul de Triumf) chiar a incercat, in ultima perioada, sa vanda trei dintre ceasurile sale de lux. In plus, potrivit lui Gigi Becali, afaceristul a incercat sa-i vanda, la un pret foarte bun, un teren in sectorul 3. De altfel, apropiatii familiei spun ca problemele financiare i-au dat serioase batai de cap lui Vasile Turcu in ultimul timp, scenariul tragic semanand izbitor cu cel al lui Mihai Erbasu, mort in 2004, dupa ce s-a aruncat de la balconul vilei sale din Snagov. S-a vorbit la vremea respectiva ca omul de afaceri care activa tot in domeniul constructiilor s-ar fi sinucis tot din cauza problemelor cu banii. De asemenea, trebuie sa luam in calcul si faptul ca el a fost chemat, cu cateva zile inainte, la DNA, iar numai cu o zi inainte de tentativa de suicid omul de afaceri si-a internat tatal, in stare critica la acelasi spital. Se mai spune, de asemeneea, ca Turcu ar fi avut si o disputa foarte neplacuta si cu amanta sa . Fostul actionar de la Dinamo a fost descoperit de menajera familiei, in vila lor din cartierul Aviatiei, care a anuntat-o imediat pe sotia acestuia. Conform surselor, medicii au constatat ca Turcu are coloana fracturata si mai multe coaste rupte, dar si un edem cerebral, semn ca ar fi cazut in tentativa sa de suicid. Vasile Turcu, in varsta de 62 de ani, are doi baieti, Marius si Adrian.

Ieri, omul de afaceri Vasile Turcu a fost internat in stare grava la spitalul Floreasca din Capitala dupa ce a incercat sa se sinucida prin spanzurare. La inchiderea editiei, starea acestuia se inrautatise considerabil.

Vila din cartierul Aviaţiei în care a fost găsit spânzurat

Fostul actionar de la FC Dinamo, a lasat si un bilet de adio in care, spun politistii, explica de ce a ales sa se sinucida. Tragica decizie a omului de afaceri se pare ca a fost luata in urma unor probleme  financiare majore. Se vorbeste ca patronul Romconstruct (firma care a reabilitat Arcul de Triumf) chiar a incercat, in ultima perioada, sa vanda trei dintre ceasurile sale de lux. In plus, potrivit lui Gigi Becali, afaceristul a incercat sa-i vanda, la un pret foarte bun, un teren in sectorul 3. De altfel, apropiatii familiei spun ca problemele financiare i-au dat serioase batai de cap lui Vasile Turcu in ultimul timp, scenariul tragic semanand izbitor cu cel al lui  Mihai Erbasu, mort in 2004, dupa ce s-a aruncat de la balconul vilei sale din Snagov. S-a vorbit la vremea respectiva ca omul de afaceri care activa tot in domeniul constructiilor  s-ar fi sinucis tot din cauza problemelor cu banii.

De asemenea, trebuie sa luam in calcul si faptul ca el a fost chemat, cu cateva zile inainte, la DNA, iar numai cu o zi inainte de tentativa de suicid omul de afaceri si-a internat tatal, in stare critica la acelasi spital. Se mai spune, de asemeneea, ca Turcu ar fi avut si o disputa foarte neplacuta si cu amanta sa . Fostul actionar de la Dinamo a fost descoperit de menajera familiei, in vila lor din cartierul Aviatiei, care a anuntat-o imediat pe sotia acestuia. Conform surselor, medicii au constatat ca Turcu are coloana fracturata si mai multe coaste rupte, dar si un edem cerebral, semn ca ar fi cazut in tentativa sa de suicid. Vasile Turcu, in varsta de 62 de ani, are doi baieti, Marius si Adrian.

author avatar
Catalin Dumitrescu
1.844 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger