AcasăNewsCazul uluitor scos la lumina de "National", pe masa lui Grindeanu

Cazul uluitor scos la lumina de „National”, pe masa lui Grindeanu

In asteptarea concluziilor anchetei de proportii declansate la cererea lui Carmen Dan, dupa aparitia, in editia de miercuri a ziarului „National”, a unor instantanee socante, cu comisarul Miu stand in genunchi in fata unei mese la care se aflau mai multe nume sonore din cadrul institutiei, sefa MAI a mai facut o precizare importanta.

Si anume ca intregul caz ajunge atat in atentia presedintelui Camerei Deputatilor, adica a lui Liviu Dragnea, cat si a premierului Grindeanu, adica a celui de-al treilea, si, respectiv, al patrulea om in stat.

Intre timp, e important de amintit faptul ca, dupa ce materialul din „National”- preluat, in prima parte a zilei in curs, de principalele televiziuni de stiri – a iscat o adevarata forfota la varful MAI, din directia institutiei a venit si o confirmare, practic, a celor scrise de Catalin Tache. Si anume ca este vorba despre comisarul-sef Aurelian Miu, seful Serviciului Control din cadrul Inspectoratului General al Politiei de Frontiera, cel care apare „implorand” in fotografiile demne de un ritual din filmele cu mafioti.

Ritual „Cosa Nostra” la varful MAI!

Dezvaluirile care zguduie ministerul! MAI da dreptate „National”, iar Carmen Dan a cerut ancheta de urgenta!

author avatar
Andrei Coman
877 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger