AcasăNewsCazul socant al jurnalistei violate: Suspectul, prins dupa ce a incercat sa...

Cazul socant al jurnalistei violate: Suspectul, prins dupa ce a incercat sa agreseze o alta femeie!

Barbatul suspectat ca ar fi violat-o, zilele trecute, pe tanara jurnalista angajata a unui post de radio din Capitala a fost prins si dus la audieri, dupa ce politistii l-au ridicat din apropierea locuintei sale. Tanarul a mai fost reclamat, de o alta femeie, pentru agresiune sexuala.

Suspectul, un bucurestean in varsta de 32 de ani, a fost prins de catre agentii sectiei 5 din Bucuresti si dus la Parchet, pentru audieri. Conform realitatea.net, tanarul a fost eliberat in urma cu aproximativ trei luni, dupa ce fusese condamnat la opt ani de detentie, tot pentru viol.  S-a intamplat inainte de a-si ispasi intreaga pedeapsa, dupa ce oamenii legii au acceptat cererea lui de eliberare, pentur buna purtare.

Barbatul este acuzat ca, pe 10 septembrie, ar fi violat o tanara jurnalista de la Europa FM, pe care a acostat-o in plina strada, in zona Perla-Floreasca, iar apoi a abuzat-o, sub amenintarea unui cutit. Mai mult, suspectul este acuzat ca, dupa acest episod, ar fi incercat sa abuzeze sexual o alta femeie. Aceasta din urma a depus o plangere la politie.

Sursa foto: realitatea.net

353 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger