AcasăNewsCazul mortii lui Gyuri Pascu, in atentia Colegiului Medicilor

Cazul mortii lui Gyuri Pascu, in atentia Colegiului Medicilor

Nu doar la Ambulanta Bucuresti se fac verificari in privinta interventiei medicale in cazul artistului care si-a gasit sfarsitul, la primele ore ale zilei de 26 septembrie, in urma unui infarct.

Mai nou, cazul a ajuns si in vizorul reprezentantilor Colegiului Medicilor, care au decis sa se implice pentru a face verificari, odata ce in presa au aparut detalii cu privinbre la patul ca in decursul noptii respective la adresa la care se afla Gyuri Pascu au ajuns, la distanta de circa doua ore, nu una, ci mai multe ambulante. „In urma informatiilor aparute in mass-media privind faptul ca un echipaj al Serviciului de Ambulanta l-a consultat pe Ioan Gyuri Pascu si i-a pus diagnosticul de „atac de panica”, Colegiul Medicilor din Municipiul Bucuresti s-a autosesizat”, transmit oficialii CMMB, intr-un comunicat in carse se mentioneaza si faptul ca rezultatele acestor cercetari vor fi anuntate opiniei publice.

Va reamintim faptul ca, in cursul zilei de miercuri, adica la trei zile de cand Ioan Gyuri Pascu si-a gasit sfarsitul la doar 55 de ani, s-a aflat faptul ca actorul si cantaretul mai fusese consultat de un medic de al Ambulanta, in orele de dinaintea decesului. Informatiile, publicate pe tolo.ro, si-au gasit confirmare din directia conducerii serviciului de Ambulanta Bucuresti, mai precis chiar de la directorul Alis Grasu, cea careia i se cere acum demisia. Alina Gorghiu este cea care a formulat, pe Facebook, un punct de vedere in acest sens. „Citesc cu uimire, nici nu mai stiu a cata oara, ca Ambulanta Bucuresti ar putea sa aiba din nou pe constiinta o moarte. De data asta cea a lui Gyuri Pascu. Cred ca e momentul ca directorul sa isi asume si sa demisioneze”, considera liberala Gorghiu.

sursa foto: Facebook/ Ioan Gyuri Pascu & The Blue Workers

author avatar
Cristina Stefan
90 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger