Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Cazul infectiilor misterioase din Arges. Politia face ancheta la Spitalul „Marie Curie” din Capitala!

Cazul infectiilor misterioase din Arges. Politia face ancheta la Spitalul „Marie Curie” din Capitala!

Autor:

Mai multi ofiteri judiciaristi s-au deplasat duminica dimineata, la Spitalul  „Marie Curie” din Bucureşti, pentru a discuta cu parintii bebelusilor internati aici, diagnosticati cu rotavirus si suspiciuni de sindrom hemolitic-uremic.

 

bebelusi maternitate 300x225 56144900 63236100 720x407 Cazul infectiilor misterioase din Arges. Politia face ancheta la Spitalul „Marie Curie” din Capitala!

Potrivit informatiilor de la fata locului, cei patru lucratori ai Politiei Romabne au purtat discutii si cu personalul unitatii spitalicesti, precum si cu managerii de la „Marie Curie”. Pentru ca situatia mai multor bebelusi adusi din judetul Arges este in continuare extrem de grava, iar un copil din Topoloveni, diagnosticat cu E.coli, a incetat din viata, Parchetul de la langa Judecatoria Pitesti s-au sesizat din oficiu si au deschis dosar penal in rem pentru ucidere din culpă. Potrivit publicatiei Ziarul de Arges, la un moment dat s-a pus problema exhumarii cadavrului micutei decedate, dar parinţii bebelusului au refuzat orice demers in acest sens, situatie in care singura in masura sa decida daca se va face sau nu exhumarea este instanta de judecata. Sambata, autoritatile sanitare din judetul Arges au demarat proceduri de prelevare de probe din mai multe loturi de portocale comercializate de un lant de hipermarketuri din regiune. Inspectorii Directei Sanitar-Veterinare Arges au prelevat probe din mai multe unitati apartinand unui lant de hipermarketuri pitestean. Totul, dupa ce parintii copiilor au sustinut ca portocalele in cauza ar putea fi cauza imbolnavirilor suspecte din ultima perioada. Probele au fost trimise la Bucuresti, pentru analize, iar rezultatele sunt asteptate sa fie anuntate cel tarziu in ziua de marti. 11 copii se afla internati la Spitalul Marie Curie din Bucuresti, iar alti 13 sunt tratati la unitati sanitare din Pitesti si Campulung Muscel – toti fiind diagnosticati cu insuficienta renala, prezentand suspiciuni de infectie cu E.coli.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!