AcasăNewsUPDATE. Cazul grav de la Braila: 10 persoane ranite. Barbatul injunghiat e...

UPDATE. Cazul grav de la Braila: 10 persoane ranite. Barbatul injunghiat e in sala de operatii

UPDATE: Noile date indica faptul ca bilantul victimelor a crescut la 10 persoane.

In timp ce oamenii legii incearca sa puna cap la cap informatiile ce tin incidentele care au avut loc duminica, in urma carora un tanar de 20 de ani a fost retinut, medicii fac eforturi pentru a ajuta victimele ajunse la Spitalul Judetean Braila, sapte la numar din cate indica datele disponibile pana la momentul de fata. Barbatul injunghiat e cel mai grav ranit.

Astfel, barbatul despre care s-a aflat ca a fost agresat inainte ca soferul autoturismului sa loveasca mai multi oameni pana sa ajunga cu masina in cladirea unui mall din Braila a fost deja supus unei interventii chirurgicale. Din cate a precizat purtatorul de cuvant al unitatii medicale, intr-o interventie la Digi24, victima injunghiata „se afla in sala de operatie, deja chirurgii opereaza, a venit cu doua plagi injunghiate, una de torace si una de abdomen (…) starea lui fiind foarte grava”.

De asemenea, in cazul de fata, la acelasi spital, au ajuns alte sase persoane  – doi copii, unul de 11 altul de 13 ani, si patru adulti. „Toate victimele au traumatisme cranio-cerebrale, dar starea lor este buna”, din cate a anuntat medicul Alina Neacsu. Ranitii sunt supusi unor investigatii, pentru a se stabili pe mai departe tratamentul de care au nevoie.

Din cate indica primele indicii din ancheta, dupa ce ar fi injunghiat un barbat, suspectul ar fi urcat la volanul masinii si ar fi plecat pe centura Brailei, lovind cu autoturismul doua persoane, inainte de a ajunge la mall, unde ar fi lovit alti oameni care au avut nesansa sa ii iasa in cale, in aceasta ultima zi a saptamanii, zi aleasa de multa lume pentru a face cumparaturi la mall.

author avatar
Cristina Stefan
133 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger