Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Cazul Bamboo. Avocat: Datele noastre – prin martorii existenti – confirma ca incendiul a fost pus

Cazul Bamboo. Avocat: Datele noastre – prin martorii existenti – confirma ca incendiul a fost pus

Autor:

Pe langa angajatii si clientii care se aflau in clubul exclusivist in momentul izbucnirii incendiului de sambata dimineata, in urma caruia localul de pe strada Tuzla din sectorul 2 a fost distrus in mare parte, la Politia Capitalei a fost audiat, duminica dupa-amiaza, si administratorul Bamboo.

 

avocat Cazul Bamboo. Avocat: Datele noastre   prin martorii existenti   confirma ca incendiul a fost pusDespre declaratiile acestuia in fata anchetatorilor am aflat amanunte din directia avocatului Dancu, cel care l-a insotit pe reprezentantul clubului de lux la discutiile cu oamenii legii. Aparatorul legal a invocat, la fel cum a facut-o, anterior, si un angajat al localului (DETALII AICI), prezent, la randul sau – in aceasta ultima zi a saptamanii- la audieri de la Politia Capitalei ipoteza ca focul ar fi fost pus. “Am explicat – din pozitia administartorului- cum au decurs evenimentele din seara respectiva. S-au lamurit si procurorii cu privire la masurile de protectie si de evacuare a persoanelor din club. Datele noastre, prin martorii existenti, confirma ca incendiul a fost pus. Urmeaza sa (…) verifice procurorii persoanelor din zona de fitbness, fosta sala de fitness a clubul. (…) Au fost identificate persoane care, necunoscute clubului, se aflau in aceasta zona”, a mentionat avocatul Dancu.

Precizarile aparatorului legal al administartorului localului din zona lacului Tei a Capitalei vin dupa ce clubul Bamboo a fost distrus de flacari puternice, izbucnite sambata in jurul orei 3 si jumatate dimineata. La momentul respectiv, in incinta clubului s-ar fi aflat cateva sute de persoane, 44 dintre ele ajungand in grija medicilor, fie cu intoxicatii, pe fondul inhalarii de fum, fie cu simptome de hipotermie, fie cu contuzii.

Totodata, trebuie spus ca anchetatorii au mers si in prima parte a zilei la club, insa nu au putut intra in incinta spatiului distrus de foc, pentru ca inca nu fusesera stinse toate urmele incendiului.

sursa foto: avocat.com


1 Comentariu la Cazul Bamboo. Avocat: Datele noastre – prin martorii existenti – confirma ca incendiul a fost pus

  1. cobe

    Nu este nevoie sa fii de meserie pompier ca sa-ti dai seama ca acolo a fost ceva iesit din comun,nu mai zic daca esti de meseria respectiva.Din imaginile date numai la tv mi-am dat seama ca focul a fost pus-izbucnit in prea multe locuri de a putut distruge total 3000mp de constructii intr-un timp record.Marele noroc al ocupantilor acelui spatiu a fost ca avea toate conditiile sa fie evacuat foarte rapid,indiferent de viteza de propagare a focului.Ca nu avea autorizatie,poate dinadins nu i s-a dat pentru a fi stors de taxe de protectie de mafia statala.Se vede din dosarele depuse anterior,controalele periodice,faptul ca niciodata dosarele nu erau complete,pai de ce nu i s-a scris patronului o lista cu ce sa indeplineasca si nici atunci nu ar fi fost complete,caci altfel de unde spaga.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!