AcasăNewsCazul baietelului ucis de maidanezi: "Martorul cheie", audiat la Parchet

Cazul baietelului ucis de maidanezi: „Martorul cheie”, audiat la Parchet

Barbatul care l-a adus pe Andrei, fratele baietelului ucis de madanezi, inapoi la bunica lui, in Parcul Tei din Capitala, in urma cu trei saptamani, si care este considerat martorul cheie in acest caz, a fost audiat, luni, la Parchetul General.

In prezenta avocatului sau, martorul a vorbit cu procurorii si le-a povestit despre momentul in care l-a adus pe baiatul cel mare al familiei Anghel, Andrei, in varsta de sase ani, la bunica sa, dupa ce copilul, dar si fratele lui, s-au indepartat de femeie si au iesit din parc.

Barbatul apare pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere instalate in parcul din sectorul 2 al Capitalei. Din inregistrare se vede cum omul intra in parc, tinandu-l de mana pe copilul in varsta de sase ani. Pentru fratele sau cel mic, insa, imeni nu a mai putut face nimic. Ionut a murit, la doar patru ani, sfarsiat de coltii cainilor fara stapan. Tragedia care a ingrozit o tara intreaga si in urma careia s-au iscat numeroase iscutii privind soarta maidanezilor a avut loc pe 2 septembrie.

271 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger