AcasăNewsCaz socant. Un procuror de la Parchetul General a murit chiar la...

Caz socant. Un procuror de la Parchetul General a murit chiar la sediul PG. Mesajul colegilor

Parchetul General

Vestea ca un Ramona Bulcu, fostul purtator de cuvant al Parchetului General si-a gasit sfarsitul intr-un mod dramatic, in Vinerea Patimilor si chiar la locul de munca, i-a socat pe cunoscutii femeii.

Parchetul General

Procurorul a cazut de la mare inaltime, de la un etaj superior al sediului Parchetului de pe langa Inalta Curte, impactul cu solul fiindu-i fatal. Din cate au anuntat televiziunile de stiri, femeia in varsta de 53 de ani s-ar fi aruncat ingol. Nu se cunosc deocamdata motivele pentru care procurorul si-ar fi pus capat zilelor.

In cazul de fata, s-a deschis o ancheta menita sa elucideze conditiile in care a sfarsit Ramona Bulcu. De altfel, la acest aspect fac trimitere si reprezentantii Ministerului Public, in mesajul transmis dupa decesul procurorului. „In cursul zilei de astazi, 26 aprilie 2019, a incetat din viata colega noastra procurorul Ramona Daniela Bulcu. Evenimentul este cercetat, urmand a se stabili toate imprejurarile in care a survenit decesul. Colegii din Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie sunt alaturi de familie in aceste momente tragice”, se mentioneaza in scurtul comunicat postat pe site-ul institutiei.

331 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger