Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Caz socant in Vrancea: un tanar si-a ucis, din senin, si tatal si bunicul!

Caz socant in Vrancea: un tanar si-a ucis, din senin, si tatal si bunicul!

Autor:

Cunoscutii si vecinii celor doua victime sunt ingroziti de felul in care au sfarsit barbatii, secerati de loviturile de lopata aplicate, in nestire, de catre junele familiei.

 

politia 350x214 Caz socant in Vrancea: un tanar si a ucis, din senin, si tatal si bunicul!Agresorul, un tanar in varsta de 19 ani, ar fi suferit de depresie, stare provocata de pierderea celei care i-a dat viata, potrivit monitorulvn.ro. In cea de-a doua parte a zilei de sambata, din motive neclare inca, nepotul a pus mana pe unealta pe care a gasit-o in gospodaria bunicului, din localitatea vranceana Pufesti, si a inceput sa imparta lovituri.

Primul intrat in vizorul sau a fost batranul in varsta de 89 de ani, pe care l-a izbit fara mila cu lopata. Vazand ce se intampla, tatal – un barbat in varsta de 60 de ani- a intervenit, insa nu a scapat nici el de furia tanarului.

Din nefericire, ambele victime ale descarcarii nervoase a tanarului suspect au pierit, ca urmare a traumatismelor suferite la nivelul capului, eforturile medicilor de a-i salva fiind sortite esecului.

Agresorul a fost preluat de catre politistii chemati de urgenta in gopodaria groazei. Cel mai probabil, va fi supus unui consult psihiatric. Abia dupa ce specialistii se vor pronunta in privinta starii sale, oamenii legii vor dispune masurile ce se impun in continuarea anchetei demarate.

sursa foto: gazetabt.roComenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-10-2017
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!