AcasăNewsCaz socant in Salaj: tineri gasiti fara viata intr-o masina

Caz socant in Salaj: tineri gasiti fara viata intr-o masina

Criminalistii au o misiune dificila, fiind necesar sa elucideze misterul mortii a doi barbati, care au fost gasiti intr-un autoturism. In interiorul masinii respective a mai fost descoperit un tanar care, din primele date, era inconstient, dar ulterior s-a aflat ca, odata ce medicii i-au acordat ingrijiri, a prezentat semne vitale.

Cei trei barbati se aflau intr-o masina oprita – cu motorul pornit- in zona unei ferme din judetul Salaj. Potrivit magazinsalajean.ro, soferul si pasagerul care a supravietuit ar fi din Capitala, in timp ce celalalt pasager este de loc din Dambovita.

Alarma a fost data de un localnic, care a intuit pericolul si a alertat politistii si medicii, sambata la amiaza. Din pacate, insa, cand au ajuns in zona, specialistii de la ambulanta nu au mai putut face nimic altceva decat sa constate decesul soferului si a unuia dintre pasageri. Cel de-al treilea ocupant al masinii a fost dus la spital, la Zalau.

Cat priveste cauzele care au dus la producerea tragediei din Salaj, o prima ipoteza luata in calcul ar fi aceea a unei posibile intoxicari cu monixid de carbon, in ideea ca pasagerii ar fi atipit in masina lasata cu motorul pornit, fara sa realizeze ca gazele toxice emanate le pot face atat de mult rau. Atat rezultatele autopsiei, cat si ale expertizei la care va fi supusa masina in care au fost descoperite victimele vor fi de ajutor anchetatorilor care investigheaza cazul.

254 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger