AcasăNewsCaz socant in Capitala: a murit dupa ce ar fi fost impins...

Caz socant in Capitala: a murit dupa ce ar fi fost impins in calea unui tramvai

Călătorii se coc la 40 de grade în RATB

Un episod greu de imaginat s-a derulat, vineri dupa-amiaza, sub ochii oamenilor aflati in zona unei statii de tramvai de pe Soseaua Progresului. Un om si-a gasit sfarsitul in conditii dramatice, in aceasta prima zi a lunii februarie.

S-au chemat de urgenta cadrele medicale de la ambulanta, in ajutorul unui calator lovit de tramvai. A fost vorba despre un accident ce a avut loc in statia Calea 13 Septembrie. Din pacate, medicii nu l-au putut salva pe .barbat.

In cazul de fata, amanuntele oferite de STB, prin intermediul paginii de Twitter, sunt terifiante. Omul – despre care se anunta ca avea 54 de ani – astepta tramvaiul pe refugiu, iar la un moment dat „a fost impins de un om al strazii si a fost lovit, lateral, de tramvai”.

Nu se stiu exact detalii cu privire la conditiile in care s-a ajuns la aceasta drama. se asteapta ca politistii sa faca lumina in acest caz.

Ce se stie e ca, urmare a accidentului, STB a scos in parcurs o linie naveta pentru calatori, care ruleaza pe Soseaua Progresului, avand in vedere ca tramvaiele 1, 8, 11, 25 au fost deviate pana la finalizarea procedurilor necesar a fi derulate in acest caz. Conform STB, liniile 8 si 25 sunt deviate pentru intoarcere la Gara Basarab, iar liniile 1 si 11, la depoul Militari si la Terminalul Ghencea.

author avatar
Cristina Stefan
300 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger