AcasăNewsCaz socant in atentia anchetatorilor: fetita gasita fara suflare, in Baia Mare

Caz socant in atentia anchetatorilor: fetita gasita fara suflare, in Baia Mare

Oamenii legii sunt in alerta, in incercarea de a elucida cat mai curand conditiile in care a sfarsit o copila in varsta de cinci ani, din Baia Mare. Principala ipoteza este aceea ca fetita ar fi fost ucisa.

Din cate se pare, in prima faza micuta fusese de negasit, parintii cautand-o impreuna cu apropiatii, in prima zi a saptamanii, timp de mai multe ore. In cele din urma, fata a fost gasita, din pacate fara suflare, moment in care ar fi fost anuntat cazul la politie, luni seara tarziu. Potrivit televiziunilor de stiri, copila ar fi fost descoperita moarta in zona fostului combinat baimarean Cuprom.

Dupa ce au fost sesizati, politistii au mers la fata locului si au inceput cercetarile menite sa lamureasca acest caz socant. Trupul fetitei a fost preluat si dus la autopsie, rezultatul acestei proceduri fiind asteptat sa le aduca anchetatorilor indicii importante cu privire la conditiile in care a sfarsit copila si sa lamureasca daca se confirma speculatiile cum ca ar fi fost abuzata inainte de a-si da sfarsitul.

202 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger