AcasăNewsCaz infiorator la Timisoara: Educatoare suspectata ca si-a ucis fetita de 4...

Caz infiorator la Timisoara: Educatoare suspectata ca si-a ucis fetita de 4 ani

Un episod absolut terifiant – pentru rudele si cunoscutii familie, dar foarte probabil si pentru anchetatori – a curmat viata unei copile nevinovate, de doar 4 ani.

Micuta a pierit inecata in baia din locuinta parintilor sai, aflata in Timisoara, din cate arata primele date ale anchetei. Agresiunea s-a produs in cursul dupa-amiezii precedente.

Principala suspecta in acest caz socant este chiar mama fetitei, o tanara care, pana de curand, cand a intrat in concediu fara plata, a lucrat ca educatoare, din cate anunta televiziunile de stiri.

Oamenii legii au precizat public faptul ca femeia este urmarita penal „pentru violenta in familie (omor comis asupra unui membru de familie – fiica)” si au confirmat, intr-un comunicat remis de Parchetul de pe langa Tribunalul Timis,  faptul ca femeia „a incercat sa se sinucida prin taieturi superficiale la nivelul bratelor si prin ingerarea unei substante toxice”. Din acest motiv, suspecta a ajuns la spital, urmand ca joi sa fie externata, iar anchetatorii sa decida ce masuri legale se impun in cazul de fata.

Ramane ca ancheta sa lamureasca toate conditiile in care s-a derulat acest caz. O ipoteza ce se vehiculeaza pare sa fie aceea ca suspecta ar fi comis oribilul gest ca urmare a unei neintelegeri cu sotul.

author avatar
Cristina Stefan
144 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger