AcasăNewsCaz infiorator la Iasi: Isi lasa bebelusul sa moara, dintr-un motiv incredibil!

Caz infiorator la Iasi: Isi lasa bebelusul sa moara, dintr-un motiv incredibil!

Parintii unui baietel in varsta de cinci luni, nascut cu o malformatie grava a inimii, nu vor sa-i lase pe medici sa-l opereze pe micut!

Totul pentru ca invoca faptul ca religia de care apartin, cultul penticostal, le interzice astfel de interventii chirugicale si ca ei sunt decisi sa lase lucrurile in voia Domnului, potrivit bzi.ro. Hotararea parintilor i-a uluit pe doctorii ieseni care au incearca sa-i convinga ca o interventie chirurgicala pe cord, efectuata la o clinica din Germania, ar fi singura solutie ca Luca sa traiasca. Baietelul s-a nascut cu probleme cardiace si, in cazul in care mama si tatal sau nu accepta sa ii lase pe medici sa-l ajute, risca sa moara in cateva luni.

Ar avea o sansa imensa la viata daca parintii ar accepta sa-si lase baietelul sa fie operat pe 26 mai, la o clinica din Dortmund, interventia fiind deja programata si neimplicand costuri din partea familiei. Si asta pentru ca specialistii ieseni au facut toate eforturile ca acest caz al micutului sa poata fi tratat in Germania, insa nici pana la acest moment parintii nu si-au dat acordul pentru operatie. „Este strigator la cer. Nu este posibil ca tu, parinte, sa-ti lasi copilul prada mortii si sa te opui salvarii acestuia”, afirma conf. dr. Constantin Iordache, sef al Clinicii pediatrie din cadrul Spitalului de copii Sf. Maria din Iasi, conform sursei citate.

Sursa foto: aradon.ro

246 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger