Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Cauza prin care Lazar cere suspendarea revocarii, trimisa de la Alba Iulia in Capitala

Cauza prin care Lazar cere suspendarea revocarii, trimisa de la Alba Iulia in Capitala

Autor:

Sesizarea lui Lazar va lua calea Capitalei. Judecarea contestatiei prin care procurorul general s-a adresat instantei solicitand suspendarea procedurii de revocare din functie urmeaza se faca la Curtea de Apel Bucuresti. 

 

lazar1 Cauza prin care Lazar cere suspendarea revocarii, trimisa de la Alba Iulia in CapitalaTotul dupa ce la termenul de marti – stabilit dupa o prima amanare dispusa saptamana trecuta – Curtea de Apel Alba Iulia a admis o exceptie de necompetenta teritoriala invocata de Ministerul Justitiei, decizie in urma careia dosarul va lua calea Capitalei, urmand sa ajunga pe masa judecatorilor de la Curtea de Apel Bucuresti.

Amintim ca Augustin Lazar se adresase instantei din Alba Iulia dupa ce luna trecuta, pe 24 octombrie, Tudorel toader anuntase ca declanseaza procedura de revocare din functie a procurorului general. Lazar cere suspendarea acestei proceduri, pentru care, intre timp, s-a aflat ca Sectia de procurori de la CSM a dat aviz negativ.


1 Comentariu la Cauza prin care Lazar cere suspendarea revocarii, trimisa de la Alba Iulia in Capitala

  1. un mizantrop

    Stii ce ma oripileaza pe mine?! Nu nestiinta lor de carte (ca Iohanis si Kovesi sunt in aceeasi matrita) vecina cu imbecilitatea, nici disperarea cu care se agata de un scaun, niciodata meritat, pe mine ma scarbeste nesimtirea cu care primesc plesnele peste ochi de la diferite instante, inclusiv de la CCR. Astia n-au nicio rusine, asta e monstruos si daca tii cont de liota de apropiati pe care i-au stramutat de la birourile provinciale la centru, realizezi in ce cacat inotam…Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!