Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Cauza mortii afaceristului Dan Adamescu. Ce scrie pe certificatul de la IML

Cauza mortii afaceristului Dan Adamescu. Ce scrie pe certificatul de la IML

Autor:

N-a trecut multa vreme de cand sicriul lui Dan Adamescu a fost preluat de la Medicina Legala, urmand sa fie inmormantat, ca s-a aflat si ce anume au trecut legistii pe certificatul de deces, in dreptul cauzelor care au provocat moartea omului de afaceri.

 

dan adamescu1 350x233 Cauza mortii afaceristului Dan Adamescu. Ce scrie pe certificatul de la IMLIntai s-a aflat ca fosta sotie, Carmen Palada, va fi cea care a primit dreptul de a ridica de la Medicina Legala trupul fara viata al omului de afaceri. Totul, dupa o intreaga controversa pe acest subiect, intinsa pe durata a doua zile, rastimp in care legistii s-au ocupat de autopsie, iar opinia publica a aflat ca si sora si trimisii fiului cel mare al lui Adamescu ar fi vrut sa fie lasati sa faca acest lucru, in vederea pregatirii inmormantarii.

La scurta vreme dupa ce s-a lamurit acest aspect, iar avocatul Dancu a mentionat chiar ca “sora si fosta sotie au decis sa se pregateasca impreuna toate aceste ceremonii” prevazute de ritualul funerar, s-a aflat si care sunt, oficial, cauzele mortii omului de afaceri. Si anume “bronhopneumonie si insuficienta cardio-respiratorie”, dupa cum a precizat, in fata presei, acelasi aparator al legii, subliniind ca acesta a fost “diagnosticul de pe certificatul” de la Medicina Legala.

Dan Adamescu a murit la inceputul acestei saptamani, la varsta de 68 de ani, intr-o clinica din afara sistemului penitenciar in care se afla, dupa ce fusese condamnat la inchisoare.


1 Comentariu la Cauza mortii afaceristului Dan Adamescu. Ce scrie pe certificatul de la IML

  1. boby

    Un diagnostic care suna izbitor de asemanator cu “celebrele” concluzii ale legistilor din anii ’50, care justificau crimele asupra intelectualilor “needucati”. Sau, vestitul glont in spate pe motiv ca inclupatul a incercat sa fuga de pe escorta…


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!