AcasăNewsCauti semineu pentru un living deosebit? Avem solutia de unde sa il...

Cauti semineu pentru un living deosebit? Avem solutia de unde sa il cumperi!

Livingurile, sau sufrageriile dupa cum se mai numesc la noi, sunt cartea noastra de vizita si din acest motiv trebuie sa cautam idei de amenajare cat mai placute, dar totodata cat mai diferite. Tocmai din acest motiv trebuie sa va inspirati. Si o sa fie multe lucruri pe care ati vrea sa le alegeti si sa le aduceti in noua camera. Cum va puteti usura munca? Luati cate un element din fiecare imagine care va place. Imbinand toate aceste elemente o sa obtineti un stil de amenajare modern si personalizat. Astazi venim in ajutor cu idei de amenajare folosind un semineu.  

Fiecare living ar trebui sa emane o atmosfera prietenoasa si familiala, avand macar un coltisor creat special pentru adunarea laolalta a intregii familii. In mod ideal acel loc ar trebui sa fie amenajat in jurul semineului, mai ales in perioada iernii.

Daca sunteti printre norocosii care au spatiu suficient, nu ratati ocazia de a crea o atmosfera calda si confortabila in living prin construirea unui semineu zidit. Datorita materialelor naturale din care sunt realizate ofera camerei o atmosfera calda, moderna, si foarte aproape de natura. Iar cel mai important lucru este ca: daca veti reusi sa construiti bine acel semineu nu veti mai avea vreodata grija de a va gandi ce punct de interes sa mai creati pentru a fi in centrul decorului vostru. Semineul va juca cu mandrie acest rol.

Fiind un element unic intr-o incapere, este bine ca semineul sa fie scos in evidenta cu ajutorul finisajelor sau al design-ului. La acest capitol trebuie sa tineti cont de stilul de amenajare al casei si automat al living-ului. De exemplu, intr-o amenajare rustica puteti opta pentru un semineu 100% din caramida si neaparat pe lemn. Intr-o amenajare moderna, semineul electric, minimalist, de culoare neagra este cea mai buna alegere.

De asemenea, un camin incadrat in lemn poate fi integrat intr-un living de inspiratie clasica sau traditionala. Caramida aparenta reprezinta o solutie la indemana pentru „infrumusetarea” semineului, deoarece puteti alege dintr-o multime de culori si texturi pentru a obtine un „look” nonconformist. Veti aranja mobila astfel incat semineul sa devina elementul central al intregii sufragerii? Veti aseza televizorul deasupra semineului, pe acelasi perete? Sau veti adauga niste rafturi si etajere sau un ancadrament decorativ? Adevarul este ca sunt multe lucruri care trebuie avute in vedere, pentru ca semineul nu poate fi asezat la pura intamplare in mijlocul camerei de zi pentru ca rezultatul va fi unul iesit din context.

Ati gasit modelul de semineu dorit? Dar designul living room-ul perfect, l-ati gasit? Daca inca mai aveti nevoie de timp pentru a va alege modelul de semineu potrivit casei, va sfatuiesc sa apelati cu toata increderea la pefoc.ro, magazinul online specializat in seminee. Cand te decizi sa achizitionezi un semineu, indiferent de model, este foarte important sa apelezi la o firma specializata, care poate sa iti ofere toate sfaturile si solutiile de care ai nevoie, iar la final sa iti ofere o garantie de buna functionare. Echipa Pefoc.ro dispune de o gama diversificata de produse, de la seminee pe lemne, seminee pe gaz, la termoseminee care se pot conecta la sistemul de incalzire al casei, la soba semineu, focare si multe alte accesorii pentru constructia semineelor. Daca iti doresti un cos de fum eficient si bine montat nu ezita sa apelezi la specialisti. Cu cele mai bune preturi, consultanta gratuita, profesionisti in domeniu, transport gratuit si oferte personalizate, tot ce mai ramane de facut este sa pui pe foc si ei vor face tot!

author avatar
National
2.137 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger