AcasăNewsCautarile tanarului disparut in avalansa din Bucegi, intrerupte din cauza vremii

Cautarile tanarului disparut in avalansa din Bucegi, intrerupte din cauza vremii

Au facut tot ce le-a stat in putinta, de sambata incepand, pentru a da de urma lu Daniel, tanarul surprins de avalansa produsa pe Valea Costilei.

Imaginile sunt graitoare pentru eforturile depuse de salvamontisti

La cautari s-au adus caini special antrenati pentru a gasi persoane surprinse sub zapada, chiar si o drona, s-au sondat suprafete mari de zapada, in conditii dificile. Salvamontistii prahoveni -ajutati si de colegi de-ai lor din alte judete – s-au straduit sa il gaseasca pe tanarul in varsta de 30 de ani. Nu a fost, insa, chip.

Marti, insa, au inteles ca nu mai au cum, o perioada, sa incerce sa il gaseasca pe Daniel. Din cauza vremii. Asa ca s-au retras de pe munte si inca nu se stie cand anume se vor putea intoarce, pentru a relua cautarile. „La ora 14.00, din cauza inrautatirii conditiilor meteo, am decis sistarea cautarilor, riscul fiind prea mare. Prognoza meteo anunta ninsori in urmatoarele zile, astfel incat, cu parere de rau pentru familia victimei, vom fi nevoiti sa intrerupem cautarile, pentru a nu pune in pericol viata salvatorilor montani”, au transmis, pe Facebook, reprezentantii Salvamont Prahova.

sursa foto: facebook.com/salvamontprahova.ro

author avatar
Cristina Stefan
128 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger