AcasăNewsCati bani au cele mai bogate femei din lume!

Cati bani au cele mai bogate femei din lume!

Liliane-Bettencourt

 Frantuzoaica Liliane Bettencourt, cu o avere de 39,5 miliarde de dolari, ocupa primul loc in clasamentul Forbes al celor mai bogate femei din 2017. Urmeaza Alice Walton(Wal-Mart) si Jaqueline Mars, nepoata fondatorului celui mai mare producator de dulciuri.

Liliane Bettencourt 395 miliarde de dolari

La 94 de ani, Liliane Bettencourt detine, laolalta cu copiii sai, 33% din celebra companie franceza L’Oreal, un imperiu cosmetic creat in 1907 de tatal sau, Eugene Schueller. Nonagenara ocupa pozitia 14 in topul general al revistei. Alice Louise Walton, in varsta de 67 de ani, detine o avere de 33,8 miliarde de dolari si este fiica omului de afaceri Sam Walton, care a fondat in 1962 compania Wal-Mart, cel mai mare retailer la nivel mondial, administrata in prezent de fratii sai, Samuel si James. Alice Walton este ce-a de-a 17-a persoana avuta din lume. Jaqueline Mars, 77 de ani, detine 27 de miliarde de dolari si o treime din compania Mars, infiintata de bunicul ei, Franklin, acum 106 ani. Jaqueline ocupa locul 26 in topul general Forbes.

Laurene Powell Jobs 20 miliarde de dolari

Maria Franca Fissolo, vaduva lui Michele Ferrero, fostul patron al grupului italian producator de dulciuri, este a patra femeie bogata in topul Forbes, cu 25,2 miliarde de dolari. Susanne Klatten este cea mai bogata femeie din Germania, cu 20,5 miliarde de dolari, avere mostenita de la parintii Herbert si Johanna Quandt, proprietarii majoritari ai companiei BMW, una dintre cele mai influente familii din tara. In lista Forbes se mai gasesc Laurene Powell Jobs, vaduva lui Steve Jobs, cu o avere de 20 de miliarde de dolari si olandeza Charlene de Carvalho-Heineken, care detine 23% din compania producatoare de bere, adica 12,6 miliarde de dolari.

author avatar
Bogdan Borcea
435 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger