AcasăNewsCatavencu a fost cumparat de cel din spatele lui Buscu

Catavencu a fost cumparat de cel din spatele lui Buscu

Doru Buscu a declarat pentru Mediafax ca a cumparat marca „Academia Catavencu”, pentru peste 1,6 milioane de euro, la licitatia publica cu strigare organizata joi, incepand cu ora 13.00, de lichidatorul judiciar General Group Expert SRL al societatii Catavencu SA. Potrivit Reporter Virtual, pretul exact ar fi fost de 1.617.359,29 euro.

Doru Buscu, director editorial Academia Catavencu, si jurnalista Sabina Fati s-au inscris la licitatia publica cu strigare organizata joi, incepand cu ora 13.00, de lichidatorul judiciar General Group Expert SRL al societatii Catavencu SA, in care urma sa fie licitata si marca „Academia Catavencu„. Fati nu a fost prezenta, cel care a licitat pentru ea fiind Radu Soldanescu.

Marca „Academia Catavencu” a fost scoasa la licitatie cu un pret de pornire de 149.322 de euro (fara TVA), potrivit anuntului de licitatie publicat de lichidatorul societatii Catavencu SA, aflata in prezent in faliment.

Tribunalul Bucuresti a admis in luna mai propunerea administratorului judiciar General Group Expert SPRL privind intrarea in faliment in procedura generala a debitoarei SC Catavencu SA, editorul Academia Catavencu, potrivit deciziei publicate pe site-ului oficial al instantei.

Data fiind suma foarte mare de achizitie, dar si investitia necesara ulterior, este limpede ca cei doi ziaristi nu au licitat in nume propriu. Informatii care circula pe piata media spun ca Sabina Fati ar fi licitat pentru omul de afaceri Dan Adamescu, proprietar al Romaniei libere, unde Fati este angajata.

Ramane de aflat cine este in spatele lui Doru Buscu si a reusit sa cumpere marca „Academia Catavencu„.

 

282 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger