AcasăNewsCatarama se rupe in figuri de dreapta

Catarama se rupe in figuri de dreapta

Inca un liberal care se vrea presedinte

Gata, fostul prim-vicepresedinte PNL Sector 2 s-a rupt de Orban. Bine, la Catarama nu e prima data cand se rupe de ceva. Sau de cineva. Si nu ma refer la iubiri. Dar acum, dom’le, e ceva serios. Si-a inseuat calul, a bagat pistoalele in coburi si a plecat la o haiduceala politica. Cred ca nu peste multa vreme se va intoarce, va preda calul la magazie si gata. Am mai vazut din astea.

Inca un liberal care se vrea presedinte

Viorel, domnul Viorel isi va face partid nou. A mai facut si altele, de cand cu schisma penelista de la inceputul anilor ’90. Asa e la ei, nu-ti mai convine, iti iei calul si pleci. Calul ala alb, de pe sigla de inceput a miscarii liberale, nimeni nu mai stie pe unde este. L-au calarit pana l-au deselat si acum zace cine stie pe unde. In fine, nu de cal il doare pe Catarama. Ci de partidul pe care vrea sa-l zamisleasca, zis Dreapta Liberala. Aoleu, pai PNL e de stanga, de trebuie facuta diferenta? Ce vrea domnul Viorel? Eh, vrea! Zice si el. Zice de pensii speciale ca gata, in programul lui nu exista. Zice ca astia care sunt apti de munca or sa mai vada ajutoare sociale cand le-o da el, mai zice si de sanatate, si de invatamant privat, si de salariu minim si, sa nu uit, zice si de Schengen. Asta cu Schengen e cea mai misto, o canta toti de parca e Perinita. Domnul Viorel are ambitii mari cu invatamantul, dar nu spune si cum il sustine. Va fi privat, dar burse primesc numai aia care invata bine. Si daca aia mici sunt doar de sapte si in rest sunt amarati, cum facem? Mai urmeaza si un sfert din angajatii publici trimisi acasa, plus inghetarea salariilor acestora vreo doi ani. N-ar fi mai bine cinci? Sau si mai usor, crestem salariile si congelam functionarii publici? Domnu’ Viorel, da’ de justitie nu bagati nimic in programul asta artistic? Lasati-o pe aia cu coruptia, ca toate partidele se impiedica de ea si se deranjeaza programul la stomac. Altminteri, sunteti bine? Cum va simtiti cu sanatatea? Masina ce va mai face?

author avatar
Valentin Boeru
571 afisari

2 COMENTARII

  1. lui catarama , „un felde bese-n cizme „( vezi bravul soldat Sveijk ) i s-a rupt zambocul de la catarama , i-au cazut nadragii in vine si acum se tine cu mana de ei sa nu ramana cu fundul lui „de liberal” in ploaie , asa ca isi face partid , asa de unul singur .

  2. domnul Viorel Catarama merita mai mult. este singurul liberal in stare sa conduca acel partid de liberali cu salarii la stat, care nu inteleg nimic din principiul liberalismului. Liberalismul inseamna sa stii sa manageriezi o companie privata, sa fii in stare sa-i asiguri resursele necesare, sa obtii profit. Politicienii liberali apara sectorul privat ii asigura legislatia de care are nevoie.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger