AcasăNewsCatarama ingroapa de tot PNL-ul

Catarama ingroapa de tot PNL-ul

Viorel isi strange catarama in jurul gatului PNL-ului

Prim-vicepresedintele filialei PNL Sector 2, Viorel Catarama, da o lovitura mortala liberalilor: spune ca BNR trebuie sa lase moneda euro sa sara de 5 lei!

Viorel isi strange catarama in jurul gatului PNL ului

Actualul curs euro – leu este mentinut artificial de BNR, alta este realitatea din Romania, cursul real ar trebui sa fie ”undeva spre 5,3 – 5,4 lei un euro” dar asta nu se intampla deoarece ”o gasca criminala de comunisti din BNR urmeaza ordinele socialistilor grupati in PSD-ALDE”.

Ori e prost, ori e prost!

Aceasta a fost teza lansata, ieri, de liberalul Viorel Catarama, cu ocazia listarii companiei sale pe piata AeRO. Ce-i drept, nimeni, nici macar liberalii, nu-l banuie pe Catarama de inteligenta politica. De aici insa si pana la a face – culmea,  in calitate de lider al PNL! – declaratii menite sa faca pe votantii romani sa fuga ca de dracu’ de cel mai important partid din Opozitie e cale lunga. Cat de prost sa fii (politic, ca sa n-avem vorbe!) ca sa-i faci ”criminali” pe pesedisti pentru faptul ca tin moneda euro sub valoarea de 5 lei?

PNLudovic l a executat pe Daniel Zamfir in stilul PSDragnea

Ba in plus si sa dai de inteles ca PNL trebuie musai sa aduca un euro la valoarea de aproape 5 lei jumate? Crede Catarama ca romanii, cocosati deja de preturi mari si lefuri de doi bani, vor da navala la urne ca sa voteze un PNL dispus sa-i saraceasca si mai avan? Pana acum, PNL-ul era acuzat ca tace. Bine faceau liberalii ca taceau, mai ales Viorel Catarama. Un personaj care se banuie in timpul liber ca ar fi un adevarat geniu al afacerilor, politicii si finantelor, dar in realitate este doar un afacerist mediocru (a reusit doar sa tina o firma in viata) si un politician care da cu bata-n balta ori de cate scapa la vreun microfon.

Liberalilor nu le e de ajuns o maciuca

Pocniti direct in cap de colegul Catarama, liberalii au gasit de cuviinta sa-si aduca si ei obolul la distrugerea imaginii PNL. In loc sa stranga randurile si sa impresioneze prin unitate si coerenta macar, penelistii isi platesc politele interne cu un apetit care pune in umbra reglarea conturilor din PSD. Concret, Liviu orban a decis ca nu poate inghiti afrontul adus de Daniel Zamfir (unul dintre putinii liberali care au avut ce spune in ultimul an) si l-a matrasit pe acesta de la sefia Comisiei economice a Senatului. Si asta in conditiile in care, asa cum a recunoscut public Alina Gorghiu, toti liberalii l-au laudat pe Zamfir ”dar cu toate acestea au spus ca trebuie sa dea un vot politic si sa sustinem pozitia lui Ludovic Orban”. Fapt care l-a facut pe Zamfir sa compare, pe buna dreptate, ”PNLudovic” cu ”PSDragnea”: ”Ce ma deranjeaza cel mai tare la Ludovic este ipocrizia: in toate interventiile publice, vorbeste despre felul in care Liviu Dragnea isi pune oamenii peste tot. Ei bine, Ludovic Orban a facut si mai abitir: a sunat in disperare pe toata lumea pana la 2 noaptea, ca sa ma execute. Adica PSDragnea – cum spune el – e o gluma fata de ceea ce a devenit PNLudovic”.

author avatar
Simona Badulescu
884 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger