Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Cataniciu: ALDE nu sustine forma actuala a raspunderii magistratilor

Cataniciu: ALDE nu sustine forma actuala a raspunderii magistratilor

Autor:

Dezacord la nivelul Coalitiei. O voce de la varful ALDE pune punctul pe i, in privinta nemultumirilor ALDE cu privire la un aspect ce tine de modificarile legilor Justitiei.

 

14962733 1604899936479680 4335210173088196175 n cataniciu 350x233 Cataniciu: ALDE nu sustine forma actuala a raspunderii magistratilorEste vorba despre vicepresedintele Aliantei, totodata, membru al Comisiei speciale de la Parlament privind legile Justitiei, Steluta Cataniciu. “Ma dezic total de votul exprimat in sedinta comisiei din data de 27 noiembrie 2017,  cu privire la forma in care a fost adoptata reglementarea raspunderii magistratilor: adica inoperanta”, a transmis Cataniciu, intr-un comunicat, din care opinia publica afla si ca “in cadrul comisiei speciale am sustinut, ca forma de reglementare, obligatia statului de a se indrepta cu actiune in regres impotriva magistratului care a incalcat legea cu rea credinta sau grava neglijenta, precum si faptul ca statul sa fie obligat sa plateasca justitiabililor „de indata” sumele de bani acordate  cu titlu de despagubiri si nu intr-un termen de un an. Amendamentul ALDE a fost respins”.

sursa foto: Facebook


1 Comentariu la Cataniciu: ALDE nu sustine forma actuala a raspunderii magistratilor

  1. cobe

    V-am votat doar pentru ca asta ati promis in campanie,pe celelalte nu am crezut pentru ca miroseau a gogosi.Daca aveti onoare si nu puteti sa impuneti raspunderea justitiabililor pentru incalcarile grosolane ale legilor,iesiti urgent de la guvernare,altfel va mai voteaza lulea spataru,frate cu paharnicul sulea.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!