AcasăNewsCatalin Striblea: "Doamnelor si domnilor, m-am intors!"

Catalin Striblea: „Doamnelor si domnilor, m-am intors!”

(foto: rtv.net)

Catalin Striblea se recupereaza dupa operatia la care a fost supus in urma cu doar cateva zile. Jurnalistul a postat un mesaj pe Facebook, pentru a le multumi medicilor care l-au ingrijit, dar si celor care i-au urat insanatosire grabnica, dar si pentru a anunta pe toata lumea ca va reveni pe micile ecrane, in curand!

(foto: rtv.net)

Incurajat de mesajele celor care s-au ingrijorat dupa ce au aflat ca miercuri noapte a suferit un atac cerebral si a ajuns de urgenta la spital, unde a fost operat, Striblea a tinut sa le spuna tuturor ca e pe drumul cel bun. „Doamnelor si domnilor, m-am intors! De pe o parte pe alta – e adevarat , insa va asigur ca asta e o veste cat se poate de buna”, a scris Striblea, pe un ton glumet, pe pagina sa de Facebook.

Jurnalistul a tinut sa le multumeasca doctorilor, asistentelor si infirmierelor care l-au ingrijit si care il ajuta, in continuare, sa se puna pe picioare. „Mi s-a spus in ultimele zile ca sunt un om norocos. Sunt norocos, intr-adevar, pentru ca am intalnit medici extraordinari carora nu imi vor ajunge niciodata cuvintele sa le multumesc indeajuns. Toata recunostinta mea profesorului dr. Mircea Gorgan si echipei sale, precum si doamnelor doctor Neacsu, Gheorghita si Cristescu! Multumesc tuturor celor de la Spitalul Bagdasar-Arseni, de la doamna director Anca Buliman pana la asistentele si infirmierele care au grija de mine! Vreau sa stiti ca am inceput exercitiile de recuperare cu kinetoterapeutii Florenta si Dan, carora sper sa nu le dau prea mult de lucru”, continua mesajul jurnalistului de la Romania TV.

Loc pe lista multumirilor au avut si prietenii sau oamenii care ii urmareau emisiunile, si care au vrut sa-i transmita, pe reteaua de socializare, incurajari si urari de sanatate. Pe acelasi ton optimist, Catalin Striblea a anuntat ca se va intoarce, curand, in fata camerelor TV: „Si – ca sa va dau si o stire de ultima ora: ne vom revedea foarte curand!”.

494 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger