Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Catalin Radulescu il lasa din brate pe Dragnea

Catalin Radulescu il lasa din brate pe Dragnea

Autor:

Dupa cat de puternic l-a sprijinit pana acum pe seful PSD, se poate spune ca Liviu Dragnea pierde unul dintre cei mai vocali aliati, in persoana deputatului Catalin Radulescu.

 

Catalin Radulescu1 350x175 Catalin Radulescu il lasa din brate pe DragneaSocial-democratul a depus o contestatie fata de decizia Comitetului Executiv National. Si a facut, miercuri, declaratii dure la adresa ideii alegerii vicepresedintilor PSD pe regiuni, cate un barbat si o femeie, varianta pe care o expusese recent liderul pesedist. “Mi se pare mizerabil. Probabil ca in felul asta nici Banicioiu nu va putea sa candideze, nici Codrin Stefanescu, nici doamna Andronescu, nici Serban Nicolae, nici Teodorovici. (…) Dupa parerea mea (…) aceste alegeri reprezinta o farsa, mai pe romaneste sunt niste numiri in functie, nu sunt de fapt alegeri. Ceea ce in PSD nu s-a intamplat in ultimii 27 de ani (…) Eu l-am sustinut si il sustin in continuare pe presedintele partidului, dar nu pot (…) sa accept o hotarare (…) care imi aminteste de ani 50, de pe vremea epurarilor comuniste”, a subliniat Radulescu.


1 Comentariu la Catalin Radulescu il lasa din brate pe Dragnea

  1. Lidia

    Recrutam urgent moderatori de anunturi. Primiti plata pentru fiecare anunt moderat. Trebuie sa verificati anunturile pe care alte persoane le posteaza, apoi sa le aprobati afisarea in sistem. Nu este necesara experienta. Va invatam noi totul. Cereti detalii la adresa de email: lidia.dan05@yahoo.com


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 16-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!