Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Catalin Ionita, fostul sef al Politiei Romane, la DNA: voi merge pana-n panzele albe sa arat adevarul

Catalin Ionita, fostul sef al Politiei Romane, la DNA: voi merge pana-n panzele albe sa arat adevarul

Autor:

La o zi de cand s-a aflat despre faptul ca a decis sa se retraga din prima functie in cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane, chestorul Catalin Ionita s-a prezentat la Directia Nationala Anticoruptie.

 

ionita 350x242 Catalin Ionita, fostul sef al Politiei Romane, la DNA: voi merge pana n panzele albe sa arat adevarul

Deunazi, MAI anunta ca Ionita a solicitat incetarea imputernicirii in fruntea Politiei Romane “din considerente personale”

Pana sa ajunga sa dea ochii cu procurorii, fostul sef al Politiei Romane a anuntat ca a fost chemat in calitate de suspect si a adus in discutie considerentele care l-au facut sa ia decizia de a pleca de la varful IGPR. Si anume dorinta de a proteja imaginea Politiei Romane si a Ministerului de Interne “de un eventual scandal mediatic sau de o eventuala situatie neplacuta”, dupa ce a aflat despre aceasta situatie.

Chiar daca a facut un pas in lateral, Ionita da de inteles ca e decis sa faca tot ce ii sta in putinta pentru a scoate la lumina adevarul si pentru a-si mentine “cariera impecabila” pe care a acumulat-o in cei 24 de ani de cand lucreaza in Ministerul de Interne. “Voi merge pana-n panzele albe sa arat adevarul si sunt ferm convins ca acest lucru va iesi la iveala”, a subliniat chestorul principal de politie Catalin Ionita.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!