AcasăNewsCatalin Ionita, fostul sef al Politiei Romane, la DNA: voi merge pana-n...

Catalin Ionita, fostul sef al Politiei Romane, la DNA: voi merge pana-n panzele albe sa arat adevarul

La o zi de cand s-a aflat despre faptul ca a decis sa se retraga din prima functie in cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane, chestorul Catalin Ionita s-a prezentat la Directia Nationala Anticoruptie.

Deunazi, MAI anunta ca Ionita a solicitat incetarea imputernicirii in fruntea Politiei Romane „din considerente personale”

Pana sa ajunga sa dea ochii cu procurorii, fostul sef al Politiei Romane a anuntat ca a fost chemat in calitate de suspect si a adus in discutie considerentele care l-au facut sa ia decizia de a pleca de la varful IGPR. Si anume dorinta de a proteja imaginea Politiei Romane si a Ministerului de Interne „de un eventual scandal mediatic sau de o eventuala situatie neplacuta”, dupa ce a aflat despre aceasta situatie.

Chiar daca a facut un pas in lateral, Ionita da de inteles ca e decis sa faca tot ce ii sta in putinta pentru a scoate la lumina adevarul si pentru a-si mentine „cariera impecabila” pe care a acumulat-o in cei 24 de ani de cand lucreaza in Ministerul de Interne. „Voi merge pana-n panzele albe sa arat adevarul si sunt ferm convins ca acest lucru va iesi la iveala”, a subliniat chestorul principal de politie Catalin Ionita.

author avatar
Cristina Stefan
498 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger