AcasăNewsCatalin Botezatu, audiat la DIICOT

Catalin Botezatu, audiat la DIICOT

Catalin Botezatu a sosit, in urma cu scurt timp, la DIICOT. La intrarea in sediu, designerul a sustinut, o data in plus, ca nu are nicio legatura cu mediatizatul caz al tablourilor furate dintr-un muzeu din Olanda.

Botezatu a declarat ca el a cerut sa fie audiat, dorind ca prin prezenta sa la DIICOT sa fie lamurita situatia, iar numele sau sa nu mai fie asociat cu acest dosar al disparitiei operelor de arta. „Va raspund pentru ultima oara: am cerut o audienta tocmai pentru a nu mai fi hartuit. O sa vedeti”, le-a spus Botezatu jurnalistilor.

Deranjat de pomenirea numelui sau in acest caz, Botezatu a declarat ca ii va actiona in instanta pe cei care mai fac speculatii, fara dovezi. „Desi Catalin Botezatu a aparut public, intr-o emisiune tv, si a afirmat ca nu are vreo legatura cu asa-numitul scandal al tablourilor furate din Olanda, solicitand mass-media ca, in lipsa dovezior oficiale, sa nu asocieze numele sau cu aceasta controversa, tabloidele continua sa invoce „surse”, altele decat cele oficiale, si sa faca speculatii care nu sunt bazate pe probe concludente, inscrisuri la dosar sau declaratii ale anchetatorilor”, a precizat Botezatu, intr-un comunicat postat pe Facebok, in care anunta ca da in judecata cotidianul „Libertatea”, pentru „mari prejudicii aduse imaginii” designerului.

Citeste si: Decizia pe care a luat-o Catalin Botezatu in cazul scandalului tablourilor furate!

Cei care au furat tablourile din Olanda planuiau sa le arda

Tablouri de sute de milioane de euro furate la Rotterdam

 

author avatar
eNational
633 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger