AcasăNewsCat l-a costat pe Giovani Becali divortul Pamelei

Cat l-a costat pe Giovani Becali divortul Pamelei

O casa, o masina si o leafa grasa – acesta a fost pretul platit de impresarul Giovani Becali pentru linistea si fericirea fiicei sale Pamela, care a divortat la notar de barbatul cu care se casatorise cu un an in urma.

Giovani Becali i-a facut fostului ginere o oferta de nerefuzat

„National” a aflat detalii incredibile din culisele divortului Pamelei Becali, care s-a despartit de Bogdan Marinescu in urma cu doua saptamani, la notar.

Impresarul a i-a cumparat Pamelei o rochie de mireasa de 25.000 de euro

Surse din anturajul impresarului Giovani Becali au dezvaluit ca acesta se declarase suparat in ultima perioada, din cauza faptului ca Bogdan mai mult cheltuia decat producea si ca acesta ar fi trait in ultimul an, de cand s-a insurat cu Pamela, mai mult pe spatele nevestei.

Pamela Becali si Bogdan Marinescu, in perioada in care inca formau un cuplu

Faptul ca Bogdan a fost primit cu bratele deschise in familia Becali o demonstreaza si cadoul primit de Pamela, inainte de nunta, de la unchiul Victor: o firma profitabila, „Becali Footbal Management Consulting”. Ulterior, Pamela si Bogdan au fost ajutati sa infiinteze o alta firma, „Touch of Taste”. Totul, doar pentru a fi multumiti in cuplu si fericiti.

„Zestre” de divort

A urmat nunta fastuoasa de anul trecut, pentru care s-au cheltuit 500.000 de euro. Insurateii s-au mutat impreuna, in cartierul Floreasca, iar totul parea sa mearga perfect. Numai ca, potrivit surselor noastre, relatia dintre cei doi s-a degradat rapid. Bogdan obisnuia sa-si neglijeze nevasta, iar in acest an de mariaj, cei doi s-au intalnit mai mult pe la reuniunile de familie si la aniversarile apropiatilor, decat in patul matrimonial. Vazandu-si fiica tot mai suparata, Giovani a pus piciorul in prag. In timp ce Pamela depunea actele de divort, impresarul purta o discutie serioasa cu ginerele sau, in care i-a explicat ca e dispus sa faca orice, pentru ca Pamela sa fie fericita. Giovani i-a explicat ca il va lasa sa stea in continuare in Floreasca, ii va lasa si masina si, bonus, ii va oferi ocazia sa lucreze in continuare in functia platita regeste. Tot ce trebuia sa faca Bogdan era sa dispara definitiv din viata Pamelei. Fara circ prin tribunale, fara scandal in tabloide. Pentru tanarul care domicilia pana la nunta  intr-un apartament modest de la marginea cartierului bucurestean Drumul Taberei s-a dovedit a fi un targ excelent, asa ca a batut palma cu tata-socru. A semnat actele de divort si s-a intors la „zestrea” lui, primita cu ocazia despartirii de Pamela.

author avatar
Narcis Voica
3.731 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger