Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Cat dau pe mancare alesii nostri la cantina de la munca

Cat dau pe mancare alesii nostri la cantina de la munca

Autor:

 Stiam noi deja ca la Parlament se mananca pe bani putini, desi astia au parale seriose, nu ca amaratii din strada. Practic, de 27 de ani, alesii nostri se ghiftuiesc pe nimic bani. Iata ce preturi de nimic  se practica in Casa Poporului.

 

mancare cantina parlament Cat dau pe mancare alesii nostri la cantina de la munca

In acelasi timp, meniul zilnic al unui om care mananca la cantina saracilor costa statul 12 lei, iar felurile de mancare sunt pe baza de cartofi, varza, fasole si orez.

Asadar, la cantina Parlamentarul poti sa iei un pranz gustos fara sa cheltui mai mult de cinci lei.

Astfel, o supa costa intre un leu si patru lei, felul doi costa intre doi si sapte lei, iar desertul costa cam un leu. Meniul este mai mult decat diversificat, nu ca la cantina saracilor sau cea a studentilor: antricot de vita, pulpa de porc la tava, pulpa de pui la cuptor, musaca de cartofi cu telemea, cartofi natur, fasole batuta, ardei umpluti cu carne, ciulama de pui, tocanita de ciuperci, mancare de fasole verde, mamaliga cu branza si smantana, ghiveci de legume, supa crema de legume, ciorba de vacuta a la grec, ciorba de perisoare, ciorba de fasole cu costita, salata de varza sau muraturi, prajituri pentru toate gusturile. Evident, nu lipsesc nectarurile de fructe, produsele de patiserie, ciocolata, biscuitii, saratelele, covrigeii, cafeaua sau ceaiurile, la aceleasi preturi mici. Supa cu taitei, de exemplu, costa 1,25 lei, iar ciorba de perisoare – patru lei. O portie de pui cu mazare costa aproximativ 5 lei, iar una de pulpa de porc cu sos – in jur de sase lei, in timp ce antricotul de vita la tava face cam noua lei. Se adauga salata de varza – un singur leut! Pentru alesii care prefera sa manance mai “fin”, o portie de salau la tava costa 6,50 lei, una de Cordon Bleu – sub sase lei, escalopul cu ciuperci – putin peste sapte lei, salata orientala – aproape trei lei, ciolanul afumat – 3,50 lei, iar mancarea de spanac – mai putin de doi lei. Deserturile au preturi la fel de mici. Eclerul poate fi savurat cu un leu, in timp ce amandina sau tiramisu costa 1,30 lei.



    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-09-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!