AcasăNewsCat costa cel mai scump obiect optional instalat pe o masina

Cat costa cel mai scump obiect optional instalat pe o masina

Cel mai scump SUV din lume face peste 200.000 de euro!

Ceasul creat de Breitling pentru cel mai scump SUV din lume, Bentley Bentayga, se numeste Mulliner Tourbillon si costa, atentie, 205.000 de euro(150.000 de lire sterline) adica pretul de baza al automobilului!

Cel mai scump SUV din lume face peste 200.000 de euro!

Orologiul, turnat in aur masiv alb sau roz, are opt diamante incrustate in dreptul orelor, iar mecanismul sau automat este considerat printre cele mai complexe din lume.

“Este un privilegiu sa isi cumperi un Bentayga cu ceasul oferit de Breitling”, spune Wolfgang Durheimer, director executiv Bentley.

Iar ceasul din interior, tot atat!

Breitling, celebra companie privata elvetiana specialista in mecanisme cronografice mecanice, a explicat ca doar cinci exemplare Mulliner Tourbillon sunt fabricate pe an, pentru fiecare fiind desemnat, special, un ceasornicar. Anul acesta, cele cinci Bentley echipate cu orologiul Breitling, au luat drumul SUA, China si Elvetia.

Ideea unui ceas valorand cat propriile automobile de lux a fost foarte bine primita de clientii avuti, deci Bentley si Breitling au considerat ca se poate si mai mult: o varianta, si mai scumpa, care va avea, in loc de opt, zece diamante! Ramane cum am spus, fite la extrem!

author avatar
Bogdan Borcea
369 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger