Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Castigatorul “Balenei Albastre” se va sinucide!

Castigatorul “Balenei Albastre” se va sinucide!

Autor:

Autoritatile din Rusia sunt in alerta, dupa ce un val de sinucideri in randul adolescentilor a inceput sa ia amploare, dar si sa lase in urma lui o serie de coincidente ingrijoratoare.

 

balena Castigatorul Balenei Albastre se va sinucide!

Un joc virtual face victime printre adolescentii din Rusia

Politistii au inceput sa investigheze cazul si mai cu seama daca moartea acestor tineri cu varstele de 14, 15, 16 ani are legatura cu jocul online poreclit “Balena Albastra” si care ii indeamna pe jucatori spre suicid. Printre victime se numara doua eleve – Yulia si Veronika –  care au fost gasite moarte dupa ce s-au aruncat de la ultimul etaj al unui bloc. O alta eleva “a cazut” de la etajul cinci al unei cladiri, iar o alta fata a murit dupa ce a fost lovita de tren.

Veronika Castigatorul Balenei Albastre se va sinucide!

Yulia

Mai mult, pe pagina de socializare a uneia dintre tinere a fost gasita si o fotografie cu o balena albastra, postata cu putin timp inainte de moartea ei.  Potrivit marturisirilor facute de catre o fata care a fost salvata in ultima clipa, o grupare online ii indeamna pe elevi sa urmeze regulile jocului, ca intr-un final sa ajunga prada gandurilor negre si apoi sa se sinucida.

Yulia Castigatorul Balenei Albastre se va sinucide!

Veronika

“Oamenii din spatele acestei grupari le spun tinerilor ca sunt grasi, ca sunt urati si ca pe lumea cealalta ii asteapta o noua viata unde ei vor fi cei alesi. Jocul consta in mai multe provocari, in care acestia trebuie fie sa isi cresteze pe piele cu o lama imaginea unei balene, sa urmareasca filme horror toata ziua, iar apoi sa se trezeasca la ora 04.20, iar in ziua 50 de la momentul inceperii jocului, sa isi curme zilele”, sunt informatiile povestite de anchetatori pana acum. In mediu online, jocul se numeste “Vkontakte”.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!