AcasăNewsCastigatorii PREMIILOR EMMY 2013!

Castigatorii PREMIILOR EMMY 2013!

Emmy 2013: Cea de-a 65 editie a premiilor Emmy si-a desemnat castigatorii, duminica seara, la Los Angeles. Vedetele serii au fost filmul Behind the Candelabra, cu trei trofee, urmat de Breaking Bad si Modern Family, fiecare cu cate doua premii.

Premiile Primetime Emmy sunt acordate de Academy of Television Arts & Sciences si recompenseaza excelenta programelor de televiziune americane difuzate in prime time.

Tot o productie HBO a castigat si la categoriile dedicate miniseriilor TV, filmul despre pianistul Liberace – „Behind the Candelabra”. Un alt premiu castigat de aceeasi productie este acela obtinut de Michael Douglas, pentru cel mai bun actor. „Behind the Candelabra” a mai castigat premiile pentru cel mai bun film TV si cel mai bun regizor in aceasta categorie – Steven Soderbergh.

Productia AMC „Breaking Bad” a castigat premiul pentru „cel mai bun serial-drama”, aceasta fiind prima editie in care a fost nominala la premiile Emmy, in timp ce „Modern Family” a castigat, pentru a patra oara consecutiv, premiul pentru cel mai bun serial de comedie.

Jeff Daniels, care interpreteaza rolul unui realizator TV in productia HBO „The Newsroom”, a primit premiul pentru cel mai bun actor intr-un serial-drama, iar Claire Danes a castigat premiul Emmy pentru cea mai buna actrita intr-un serial-drama, pentru interpretarea unui agent CIA in „Homeland”.

Premiul pentru cea mai buna actrita intr-un film de televiziune i-a revenit Laurei Linney, pentru rolul din „The Big C: Hereafter” (Showtime).

La categoriile dedicate comediilor, Julia Louis-Dreyfus a castigat premiul pentru cea mai buna actrita, al doilea an consecutiv, pentru rolul din productia HBO „Veep”, in timp ce Jim Parsons, cu rolul din productia CBS „The Big Bang Theory”, a castigat premiul pentru cel mai bun actor.

Totodata, premiile pentru roluri secundare au revenit actorilor Ellen Burstyn, pentru „Political Animals” (film/ miniserie TV), James Cromwell, pentru „American Horror Story: Asylum” (film/ miniserie TV), Bobby Cannavale, pentru „Boardwalk Empire” (serial-drama), Anna Gunn, pentru „Breaking Bad” (serial-drama), Tony Hale, pentru „Veep” (serial-comedie) si Merritt Wever, pentru „Nurse Jackie” (serial-comedie).

author avatar
Alina Costache
248 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger