Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Casatoriti de Papa in avion

Casatoriti de Papa in avion

Autor:

Suveranul Pontif a oficiat in premiera o casatorie religioasa, la bordul avionului papal, un Airbus A321 personalizat, care-l transporta intre doua orase din Chile, intre o insotitoare de bord si un steward.

 

papa Casatoriti de Papa in avion

Papa Francisc si-a depus si semnatura pe certificatul de casatorie a insotitoarei de bord Paula Modest si a stewardului Carlos Ciuffardi.

Ceremonia a avut loc la o altitudine de 11.000 de metri, a informat Vaticanul, intre  Santiago de Chile si Iquique, oras situat la picioarele Anzilor, la 1850 kilometri nord de capitala. La finalul ceremoniei, organizata in prezenta unui martor, cei doi angajati ai companiei aeriene Latam au semnat un certificat de casatorie, pe care apare si semnatura papei Francisc. Carlos Ciuffardi, in varsta de 41 de ani, si Paula Podest, in varsta de 39 de ani, s-au casatorit civil in anul 2010 si au impreuna doi copii. Ei nu au putut sa se casatoreasca religios in acel an, intrucat biserica in care urma sa aiba loc ceremonia a fost distrusa in urma unui cutremur de pamant. Papa Francisc si-a incheiat ieri vizita din Chile printr-o slujba de amploare organizata in Iquique, un oras din nordul chilian, unde traiesc numerosi imigranti latino-americani, atrasi de dinamismul economic al tarii. Suveranul pontif isi va continua turneul sud-american cu o vizita in Peru.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 25-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!