AcasăNewsCasa Regala a declansat operatiunea “Propaganda”

Casa Regala a declansat operatiunea “Propaganda”

Desigur ca nimeni nu crede ca principesa Margareta gateste, dar iata ce bine ii sta cu parunjelul in mana...

Este incredibil ce vioi a devenit dintr-odata cuplul mostenitor al Coroanei Romaniei. De cateva zile, acestia se intalnesc la foc automat cu cine se poate, numai sa se vada ce activitate prodigioasa au ei in sprijinul poporului roman.

Desigur ca nimeni nu crede ca principesa Margareta gateste dar iata ce bine ii sta cu parunjelul in mana

De fapt, e cam invers. Ei incearca sa spele cat de cat imaginea Casei Regale dupa scandalul declansat impotriva principelui Nicolae si cresterea notorietatii pozitive a Familiei Regale. Bineinteles, asta se petrece sub presiunea momentului, respectiv dupa anuntul care spunea ca Nicoale se va muta la Bucuresti. In conditiile in care Nicolae este clar preferat pentru a purta Coroana Romaniei, iar romanii il simpatizeza  asa cum Margareta nu a fost nicicand simpatizata. Mai ales dupa ce s-a gandit ea sa-l faca Alteta Regala si pe moldoveanul ei de sot. Bref, principesa mostenitoare a fost pe la radioul national, a primit niste bancheri la Elisabeta, a luat masa cu Emil Constantinescu si sotia acestuia, si, cea mai tare dintre toate, principesa a achiesat sa participle la cel mai nou proiect al sotiei ambasadorului UK la Bucuresti, doamna Ivanna Brummell. Stiti ce pune la cale doamna ambasador? O carte. Si nu orice carte, una de bucate internationale. Evident, principesa Margareta va contribui cu un capitol de … bucatarie romaneasca. Pe care credem ca a invatat-o rapid, la foc automat, din cartile lui Radu Anton Roman. Sau din emisiunile fade ale lui Dinescu. Bon, toata agitatia asta are un singur scop: recapatarea locului Casei Regale in inima romanilor. Un fel de PR intensiv, din care matusa trebuie sa iasa mai activa si mai inetresata de viata romanului decat nepotul pe care toti il vor pe tron. Disperare, interese, o agitatie inutila. Minunata imagine a Casei Regale a pierit odata cu Mihai I.

Palatul Elisabeta, inchiriat cu luna

Familia Regala ramane la Palatul Elisabeta si dupa data de 5 februarie, cand ar fi urmat sa elibereze imobilul, in schimbul unei chirii lunare. Situatia va continua asa pana cand se va ajunge la o concluzie in urma discutiilor dintre Casa Regala si RA-APPS. Potrivit legii, dupa moartea Regelui Mihai I, mostenitorii sai aveau la dispozitie 60 de zile pentru a elibera Palatul Elisabeta, imobil care fusese oferit Regelui ca locuinta de protocol in timpul vietii. Pe 20 ianuarie, Andrew Popper, Sef al Casei Regale, sustinea ca legea privind Casa Regala trebuie adoptata de Parlament, mentionand ca Familia Regala are discutii cu Guvernul privind gasirea unei solutii intermediare privind Palatul Elisabeta. Popper a precizat ca au fost discutii si cu partidele politice.

author avatar
Andrei Coman
1.708 afisari

10 COMENTARII

  1. Care p… mea sînt ăia, toți, care ar vrea pe tron pe ORICARE dintre Hohenzollerni, băi, gaia mațu’?

  2. “Associated Press: – În calitatea dumneavoastră de secretar politic şi colaborator apropiat al Preşedintelui Maniu care aţi făcut parte din conspiraţia de la august 1944 şi aţi fost prezent la toate etapele de pregătire şi realizare, vă rugăm să ne precizaţi care este după opinia dvs. definiţia evenimentului.
    Corneliu Coposu: – Actul de la 23 august 1944 nu a fost o insurecţie armată, ci o lovitură de stat care a fost pregătită de multă vreme de către o conspiraţie restrânsă ca număr şi executată prin surprindere, fără forţă militară.
    În ajunul sărbătoririi Paştelui 1941, Dl. Dinu Brătianu (n.r. – foto jos) în numele partidului liberal, a investit (prin declaraţie verbală solemnă) pe dl. Maniu, să acţioneze în interesul superior al Naţiunii şi în numele partidului liberal: Dl Maniu a solicitat (ca reprezentat al opoziţiei unite – P.N.Ţ. şi P.N.L.) o întrevedere comună cu cei doi reprezentanţi diplomatici ai guvernelor englez şi American la Bucureşti (după ce tratase cu aceştia separate, în trei, respective două întrevederi). Conferinţa a avut loc în 27 aprilie 1941 la sediul legaţiei britanice, cu participarea dlui Maniu, a d-lui Reginald Hoare şi a d-lui Gunther. Cu acest prilej s-au tability toate măsurile ce urmau să fie luate după întreruperea relaţiilor diplomatice cu Anglia şi U.S.A. Astfel: Constituirea a două grupuri de legătură, între „opoziţia unită” din România şi o reprezentaţă autorizată a guvernului englez; aceste grupuri urmau să fie înzestrate cu mijloace sigure şi moderne de comunicare (emisie-recepţie) şi cu bază materială de activitate, precum şi cu cifru. Pentru acoperirea cheltuielilor legate de acţiune s-a afectat disponibilul Soc. „Unirea” de Petrol.”
    http://adevarul.ro/locale/zalau/adevarul-ascuns-71-ani-despre-lovitura-stat-23-august-1944-oprit-iuliu-maniu-publicare-interviu-istoric-acordat-corneliu-coposu-1_57bae25e5ab6550cb8fe2233/index.html

  3. La 6 iulie 1945, Prezidiul Suprem al URSS îi conferă lui Mihai I Ordinul “ Victoria “, printr-un decret al cărui text exprima un mare adevăr ca de altfel şi cuvântarea mareşalului Tolbuhin cu acest prilej :
    “DECRET
    AL PREZIDIULUI SOVIETULUI SUPREM AL U.R.S.S.
    DE DECORARE CU ORDINUL “ VICTORIA”
    A REGELUI MIHAI I AL ROMÂNIEI
    Pentru actul curajos al cotiturii hotărâte a politicii României spre ruptura cu Germania hitleristă şi alierea cu Naţiunile Unite, în clipa când încă nu se precizase clar înfrângerea Germaniei Majestatea sa, MIHAI I, regele României, se decorează cu : ORDINUL “ VICTORIA “
    Preşedintele Prezidiumului Sovietului Suprem al U.R.S.S.
    M. KALININ Secretarul Prezidiumului Sovietului Suprem al U.R.S.S.
    A. GORKIN Moscova, Kremlin, 6 iulie 1945“
    ( Arhivele Statului Bucureşti, fond Casa Regală, dosar 19/1945, f.1)
    Cuvântarea mareşalului Tolbuhin
    “Majestate !
    În numele Guvernului Uniunii Republicelor Sovietice Socialiste sunt împuternicit a înmâna Majestăţii voastre ordinul suprem al Uniunii Sovietice, ordinul “VICTORIEI”.
    …..
    Aceasta decorare este recunoaşterea aportului personal al Majestăţii voastre în înţeleapta şi brusca întorsătură de la 23 august.Lucrul acesta nu-l va uita istoria.
    Această decorare este simbolul care subliniază eterna prietenie între popoarele noastre.
    Politica stabilită după 23 august, relaţiile prieteneşti şi colaborarea cu Uniunea Sovietică, vor aduce poporului român la fericire, la înflorire, la o prosperitate nemaivăzută în istoria sa, în toate domeniile.
    La aceasta stă ca garanţie Marea uniune Sovietică, marele popor rus.

    Majestatea voastră, îmi exprim convingerea că relaţiile prieteneşti ale României cu marele ei vecin Uniunea Sovietică, se vor întării şi se vor dezvolta, pentru binele popoarelor ambelor ţări.
    …..
    (“Universul “ nr. 153 din 9 iulie 1945 )”

    http://www.ziaristionline.ro/2011/06/23/documentele-secrete-ale-tradarii-regelui-mihai-de-la-visinski-la-stalin-molotov-si-beria-exclusiv/

  4. “Regele Mihai despagubit de doua ori de statul roman, pentru abandonarea militarilor romani in Crimeea si Odesa si pentru deportarile fortate ale romanilor in Siberia, dar nu este HOLOCAUST si genocid si mai mult, regele Mihai a ucis milioane de romani care se opuneau implementarii COMUNISMUL in Romania.
    Prima data in 1947 la ABDICAREA sa cand statul roman i-a platit 191 de tone de aur si a doua oara dupa 1989, cand statul roman i-a facut cadou regelui Mihai o parte din proprietati si i-a dat si o despagubire de 30 de milioane de euro, despagubire solicitata de Guvernul Tariceanu PNL si pe urma Tariceanu PNL guita ca porcul ca nu are bani pentru profesori si mai mult, consilierii USL-PNL din Primaria Municipiului Bucuresti au solictat infintarea Piateti Regelui Mihai si au finantat manifestatia si excutia monumentului postat in piateta, Piateta ultimului criminal de razboi al planetei.
    Dupa lovutira de stat din 1989, evreii au venit sa ceara din nou pentru a doua oara proprietatile inapoi, dupa ce statul romane le-au platit despagubiri pentru toate proprietatile nationalizate in aur pana in 1948 si culmea NATIONALIZAREA caselor in Romania s-a facut la 6 martie 1945 prin decret emis de regele tortionar Mihai.”
    https://www.cocoon.ro/regele-mihai-si-a-negociat-abdicarea-cu-comunistii/

  5. Conținutul actului de abdicare
    „Mihai I-iu,
    Prin graţia lui Dumnezeu şi voinţa naţională
    Rege al României
    La toţi de faţă şi viitori, sănătate!
    În viaţa Statului român s-au produs în ultimii ani adânci prefaceri politice, economice şi sociale, care au creat noi raporturi între principalii factori ai vieţii de Stat.
    Aceste raporturi nu mai corespund astăzi condiţiunilor stabilite de Pactul fundamental – Constituţia ţării – ele cerând o grabnică şi fundamentală schimbare.
    În faţa acestei situaţiuni, în deplină înţelegere cu factorii de răspundere ai Ţării, conştient și de răspunderea ce-mi revine, consider că instituţia monarhică nu mai corespunde actualelor condiţiuni ale vieţii noastre de Stat, ea reprezentând o piedică serioasă în calea dezvoltării României.
    În consecinţă, pe deplin conştient de importanţa actului ce fac în interesul poporului român, ABDIC pentru mine şi pentru urmaşii mei de la Tron, renunţând pentru mine şi pentru ei la toate prerogativele ce le-am exercitat ca Rege al României.
    Las poporului român libertatea de a-și alege noua formă de Stat”.
    http://www.aradon.ro/cum-arata-actul-de-abdicare-semnat-de-regele-mihai-pe-30-decembrie-1947-la-palatul-elisabeta/1960049

  6. În 1941, Ion Antonescu a hotărât constituirea unei “Comisii de Anchetă privind fraudele din avutul public săvârșite de Carol al II-lea”. Raportul comisiei, împărțit pe patru capitole a constatat numeroase abuzuri și ilegalități.

    Primul capitol, intitulat Daruri, avantagii și subvenții primite de la particulari, arăta că fostul suveran a primit de la particulari o serie întreagă de daruri și avantaje prin care și-a mărit considerabil averea. “Valoarea cadourilor depășea semnificația unor manifestări protocolare sau mărturii de devotament și afecțiune deosebită, devenind pur și simplu mijloace ilicite de îmbogățire în dauna particularilor”.
    Astfel, de la Nicolae Malaxa a primit o serie de daruri printre care: întregul grajd de curse, evaluat la 2.000.000 de lei, o colecție de mărci valorând 5.000.000 de lei, un tablou de Grigorescu, altul de Luchian. Max Auschnitt a plătit 6.000 de lire sterline pe un cal de prăsilă pentru rege. Societatea Reșița i-a dat 150.000.000 de lei, de la Armand Călinescu a primit o stemă a Frontului Renașterii Naționale înconjurată cu pietre prețioase (250.000 de lei). C.F.R. a oferit o placehtă de paltină cu briliante și rubine în valoare de 900.000 de lei.

    sursa
    Ioan Scurtu, Istoria românilor în timpul celor patru regi. Carol al II-lea, editura Enciclopedică, București, 2010

    https://www.stiri-extreme.ro/cat-a-reusit-sa-fure-carol-al-ii-lea/

  7. Regina Mamă : ,,mă îngrozeşte să mă întorc în această ţară pe care o detest şi să văd mutrele românilor pe care îi urăsc”
    Elena, soţia legitimă a lui Carol ll şi mama lui Mihai, de origine greacă, a negociat la propriu abdicarea din 30 decembrie 1947, primind ca recompensă suma de 500000 de franci elveţieni. Îi dispreţuia cumplit pe români şi cît a trăit în străinătate iar în ţară regină era Rifca Lupoaica, ea se încălzea alături de ducele Spoleto.
    Cînd a trebuit să revină în România, i-a mărturisit acestuia în gara din Veneţia: ,,mă îngrozeşte să mă întorc în această ţară pe care o detest şi să văd mutrele românilor pe care îi urăsc”. Dar niciodată n-a urît banii scoşi din sudoarea acestor nefericiţi la fel cum odrasla ei nu s-a ruşinat după 1990 să ceară în numele minciunii.
    Cum s-a întors în ţară în anul 1940 şi-a adus cu ea un dulău vînjos şi vînos tot grec, cu care făcea circ prin Bucureşti. Pentru asemenea destrăbălări, mareşalul Antonescu a dat ordin ca haimanaua să fie azvîrlită peste graniţă.
    Afrontul făcut grecoaicei a înveninat-o cumplit şi i-a purtat mareşalului o ură fără margini căutînd orice prilej să se răzbune. A susţinut lovitura de stat din 23 august 1944 pentru că primise de la mareşal o lovitură la pat, greu de îndurat.
    http://www.nationalisti.ro/2018/01/regina-mama-ma-ingrozeste-sa-ma-intorc-in-aceasta-tara-pe-care-o-detest-si-sa-vad-mutrele-romanilor-pe-care-ii-urasc/

  8. „DENUNȚ PENAL
    Împotriva persoanelor care au constituit un grup infracțional organizat cu scopul de a trece prin Parlament o propunere legislativă „pentru reglementarea statutului juridic al Casei Regale a României” și, ulterior, în baza noii legi să beneficieze de folosința gratuită a Palatului Elisabeta, pentru o perioadă de 49 ani, precum și de„finanțarea cheltuielilor de funcționare curentă a Casei Regale a României” de la Bugetul de Stat, în sumă de 25 milioane euro, „aprobată anual prin hotărârea Guvernului”. O bandă organizată de escroci străini și câțiva alogeni, foarte lacomi, care nu se mai satură de furat din banii publici și din averea Poporului Român, a pus la cale un scenariu care să permită jefuirea din Bugetul de Stat, în 49 de ani, a peste un miliard de euro.
    În opinia mea și în baza probelor existente, membrii grupului infracțional au săvârșit următoarele infracțiuni: fals în înscrisuri sub semnătură privată, faptă prevăzută și pedepsită de art.322, Cod penal; uz de fals, faptă prevăzută și pedepsită de art.323, Cod penal; abuz în serviciu, faptă prevăzută și pedepsită de art.297, Cod penal;trafic de influență, faptă prevăzută și pedepsită de art.291, Cod penal; constituirea unui grup infracțional, faptă prevăzută și pedepsită de art.367, Cod penal.
    Pentru aflarea Adevărului, în legătură cu propunerea legislativă menționată, consider că se impune să fie audiate ca martori, cel puțin, următoarele persoane implicate:
    -Dragnea Nicolae-Liviu, deputat P.S.D.;
    -Popescu-Tăriceanu Călin-Constantin Anton, senator A.L.D.E.;
    -Margareta Duda,…”

    http://muzicainstantelor.ro/index.php/2017/12/03/funar-a-cerut-exclusivitate-la-dna-pe-biografia-casei-regale-a-romaniei/

  9. Nu numai atat, „tradatorii de tara” au falsificat si Istoria Romaniei, desi de 131 de ani romanii invata ca la „9 mai 1877, Adunarea Nationala in sedinta extraordinara a proclamat Independenta de stat a Romaniei”, acum au falsificat aceasta data numind-o „10 mai !!!”. Romania NU are „casa regala … are o fost familie regala”, mostenitoarele fostei familii regale, au aceleasi drepturi in Romania ca si urmasii lui :”Iliescu, Constantinesc, Basescu … ” a oricarui fost sef de stat. Sa nu uitam un lucru esential , in noaptea de „11 februarie 1866, au actionat o grupare de talhari constituita din liberai si conservatori”, astazi, o grupare asemanatoare, constituita din „PNL-isti,, ALDE constituita si din conservatori si PSD-isitii care au bevoie de voturile ALDE, in totalitate, o noua „monstruoasa coalite, dusmani aproape fatis ai poporului roman, prin falsitatea actiunilor pe care le pun la cale. Exista o singura solutie prin care romanii sa faca fata : „JOS TRADATORII !, chiar daca suna patetic, este singura solutie pe care romanii trebuie sa o inteleaga si puna in aplicare. Familie Hohenzollern este o familie „straina Romaniei si de romani”.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger