Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Casa de 7 milioane de dolari a Rihannei

Casa de 7 milioane de dolari a Rihannei

Autor:

Indiscutabil, Rihanna este una dintre cele mai de succes cantarete din ultimii ani, un model pentru multe tinere si o personalitate  a zileleor noastre. Un mare atu este acela ca ea si-a facut singura averea de care se bucura acum.

 

RIHANNA sexy 333x500 Casa de 7 milioane de dolari a RihanneiAverea ei este estimata la 230 de milioane de dolari, asa ca nu ne miram daca-si cumpara  o casa cu 7 milioane de dolari. Proprietatea cumparata de Rihanna este situata in Los Angeles si are 6 camere, noua bai si o piscina exterioara gigantica. Vila este decorata in stil mediteranean, iar intrarea este privata, adica nu poti ajunge la vila decat daca treci printr-un strict control de securitate. La primul nivel se afla bucataria, sala de mese si o camera de zi. La etajul doi se afla dormitorul principal, un semineu suplimentar si o baie cu spa.  Nu lipsesc sala de biliard, un cinematograf complet decorat, in timp ce casa de oaspeti este in prezent configurata ca un centru de fitness. In curtea interioara se afla o piscina uriasa  si multiple zone de relaxare, precum si privelisti ale zonei Sunset Strip. Aceasta, insa, nu este singura proprietate din Los Angeles pe care Rihanna o detine. Ea a cumparat, de asemenea, un apartament cu trei dormitoare si patru bai in complexul The Century, pentru care a platit 5,45 milioane de dolari in 2014. Este aceeasi cladire in care Matthew Perry, actorul din Friends, si-a achizitionat in aceasta vara o proprietate in valoare de 13,5 milioane de dolari.

rihanna 720x410 Casa de 7 milioane de dolari a Rihanneirihanna 1 1 720x410 Casa de 7 milioane de dolari a Rihanneirihanna 2 720x410 Casa de 7 milioane de dolari a Rihanneirihanna 3 720x411 Casa de 7 milioane de dolari a Rihannei    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!