AcasăNewsCasa Alba: Hitler nu si-a gazat poporul

Casa Alba: Hitler nu si-a gazat poporul

Purtatorul de cuvant al lui Trump, Sean Spicer, a provocat un scandal dupa ce a afirmat ca presedintele sirian Bashar al-Assad este ”mai rau ca Hitler”, utilizand arme chimice. O comparatie vazuta ca una ce minimalizeaza crimele naziste.

”Daca Rusia nu ar fi venit sa-l sprijine pe animalul de Assad, nu ar fi fost atatea probleme”, declara ieri, Trump, intr-un interv iu pentru Fox Business. Anterior, purtatorul sau de cuvant, afirma: ”In timpul celui de-al doilea Razboi Mondial nu au fost utilizate arme chimice. O persoana abdecta ca Hitler nu a cazut atat de jos pentru a folosi arme chimice(…) Nu a folosit gaz sarin impotriva propriului popor, asa cum a facut Assad. Acuzat ca a uitat de milioane de evrei, germani sau alte nationalitati, ucisi in camerele de gazare naziste, Sean Spicer a incercat sa o dreaga: ”Nu am vrut sa minimalizez Holocaustul. Am incercat sa creez un contrast cu tactica lui Assad care consta in a utiliza avioane pentru a lansa arme chimice asupra populatiei”. Dar Spicer a fost luat imediat in colimator de asociatiile evreiesti si de democrati, fiind  tratat de ”revizionist” si ”antisemit”. Acestea in timp ce secretarul american de Stat Rex Tillerson se afla la Moscova pentru a purta discutii cu omologul sau rus Serghei Lavrov si pentru a se intalni, pe acelasi subiect fierbinte, cu Vladimir Putin.

author avatar
Tudor Borcea
114 afisari

1 COMENTARIU

  1. Da mai spicer,ai dreptate,asa cum ati gasit arme chimice si nucleare in Irak,asa aveti dreptate si acum.Arme chimice au mai folosit unii,la greu,in Vietnam?,vai cate milioane de victime colaterale au fost acolo,doar cateva milioane,dar nu se iau in calcule.In vietnam arme de nimcire in masa nu ati folosit voi,ci uniumea sovietica ailalta.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger