AcasăNewsCarnagiu in Arad: sapte morti intr-un grav accident rutier

Carnagiu in Arad: sapte morti intr-un grav accident rutier

(foto: arhiva)

Sapte persoane au murit iar alte doua au fost ranite in urma unui grav accident rutier petrecut sambata seara la iesirea din orasul Lipova, din judetul Arad.

(foto: arhiva)

Un grav accident rutier a avut loc sambata seara, in jurul orei 18.25, la iesirea din orasul Lipova, din judetul Arad, in acesta sapte persoane pierzandu-si viata iar alte doua fiind grav ranite. In groaznicul accident au fost implicate un autotren si un autoturism de tip monovolum.

„Un autotren s-a ciocnit cu un autoturism tip monovolum. Din informatiile care ne-au parvenit de la echipajul SMURD prezent la fata locului, sunt sapte morti si doi raniti. Una dintre persoanele ranite a fost preluata cu elicopterul, iar cealalta, a carei stare era stabila, a fost transportata cu ambulanta la Arad”, a declarat George Pleasca, de la ISU Arad, citat de rtv.net.

La fata accidentului au fost trimise mai multe ambulante si echipaje de descarcerare insa de acestea nu a mai fost nevoie, toti ocupantii autoturismului fiind proiectati prin parbriz.

author avatar
Ionut Zgimbau
1.120 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger